Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cine este șoferul care a ucis două tinere, la Constanța? Tatăl Mariei, una dintre victime, zdrobit de durere: "Mi-a omorât unicul copil"

Maria și Alexandra au fost ucise într-un accident teribil, la Constanța. Părinții le plâng moartea tinerelor care avea o viață întreagă înainte

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două tinere de douăzeci și unu și douăzeci și opt de ani au sfârșit într-un mod îngrozitor pe o șosea din Constanța. De vină este un șofer care abia se ținea pe picioare din cauza alcoolului, spun polițiștii. Etilotestul a indicat o valoare record. Anchetatorii au descoperit că bărbatul nu e la primele probleme cu legea, fiind implicat într-un alt dosar penal. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Maria și Alexandra au fost ucise într-un accident teribil, la Constanța

Mi-a omorât unicul copil, a spus tatăl victimei.

Două fete nevinovate, două fete care aveau toată viața, toată viața o aveau înainte, a

spus o rudă.

Maria, de douăzeci .și unu de ani era la volan. Alexandra de douăzeci și opt de ani era pe scaunul din dreapta. Se îndreptau spre Eforie Sud.

Citeste si: Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Gestul total interzis pe care Prințesa de Wales l-a făcut în public- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”- antena3.ro

Se ducea să ducă o fată acasă, m- au luat pe mine de la urgență și se ducea înapoi și a zis mă întorc înapoi să duc pe fată și vin înapoi acasă și scurtătura era pe la Agigea, pe acolo, a spus tatăl fetei.

Dar mașina lor a fost lovită din spate de un alt autoturism. Era condus de un fost membru al legiunii străine, un individ care, spun polițiștii, abia se ținea pe picioare.

Celălalt conducător auto, un bărbat în vârstă de patruzeci și cinci de ani, a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat o valoare de unu virgulă zero șapte miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, au transmis autoritățile.

Mașina fetelor a fost proiectată pe celălalt sens unde s- a izbit de un camion care făcea parte dintr-un transport agabaritic. N-au avut nicio șansă de supraviețuire, spun medicii.

Vieți plăcute, pine de viață, n- ai cum, n- ai cum în țara asta... ne mor tinerii pe șosele și ei stau la birouri. Ar fi trebuit să se aștepte ele de la noi că suntem părinți și mătuși și unchi, dar noi de la ele nu..., au spus rudele fetelor decedate.

Șoferul de patruzeci și cinci de ani a scăpat nevătămat din accident. S-a ales cu un dosar penal și a fost reținut de polițiști. Nu este însă la primele probleme cu legea.

Procurorii l- au trimis astăzi pe individ în judecată într-un alt dosar. Este acuzat de violență în familie, distrugere și încălcarea ordinului de protecție.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI