O întregă colecție de stickere cu mesaje ironice și cu chipul premierului Marcel Ciolacu au împânzit supermarketurile și benzinăriile. „Nu vă uităm, săracilor”, „Eu am făcut asta” sau „Mai mult nu se poate!” stă scris pe autocolantele care ironizează măsurile luate de prim-ministru pentru stoparea creșterii prețurilor. Nimeni nu știe cine este autorul, dar întrebat despre această campanie îndreptată împotriva sa, premierul nu a avut rezerve.

"- Asta înseamnă democrația! Eram frumos în poze?

- Arătați bine, da!", a declarat Marcel Ciolacu.

În Parlament se caută acum autorii acestor stickere

"Din câte înțeleg, este o campanie AUR. Ca de obicei, un partid de opoziție se urcă pe un subiect, fără să propună soluții. Cred că mai importante sunt soluțiile pentru cetățenii români, decât astfel de campanii. Sunt într-adevăr probleme, dar premierul Marcel Ciolacu are o atenție deosebită pentru prețuri", a declarat Mariu Budăi, deputat PSD.

În schimb, cei de la AUR se jură că nu au de-a face cu aceste autocolante.

"Probabil că sunt puse pentru a transmite un mesaj, habar n-am ce să vă zic. Că mulți spuneau că ar fi o campanie dusă de AUR. Nu, eu nu le-am văzut, e prima dată la dumneavoastră în telefon când le văd! Da, n-ar trebui să uităm românii, doar că mesajul nu știu dacă este tocmai potrivit!", a declarat Gianina Șerban, deputat AUR.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Nu cunosc despre ce e vorba, probabil că e o acțiune civică, nu știu... o să fiu atent... în ce supermarket ați văzut? Mă rog, sunt în mai multe... O să intru, eu mă aprovizionez de la piețe, mai ales acum toamna", a declarat Dumitru Flucuș, deputat AUR.

Imparțialii din Parlament, UDMR-iștii au găsit explicația fenomenului.

"Face parte din jocul politic. Am mai văzut și în alte țări, se practică. Am mai văzut, deci în România nu prea am văzut, dar să știți că în străinătate am văzut. Când erau contestate anumite măsuri recurgeau și la asemenea practici. Acum au apărut și la noi, văd. Da, ținem pasul și noi cu...", a declarat Csoma Botod, UDMR.

Citește și: Marcel Ciolacu, reacții dure la adresa Austriei: ,,Noi o să ne descurcăm în interiorul Schengen-ului fără probleme"

Partenerii de guvernare cer însă o investigație serioasă

"Avem poliție, avem proprietari de magazine... cu siguranță ar trebui să știe cine sunt cei care fac lucrurile astea. La câte mizerii au mai fost până acum vă mai miră încă una în plus?", a declarat Claudiu Roman, deputat PNL.

Probabil că astfel de situații vor mai apărea, având în vedere că ne aflăm în an preelectoral.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si