Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Circ făcut de o șoferiță băută

Mai mulţi locuitori din Lugoj au fost spectatori fără voie la un întreg circ. O șoferiță a făcut scandal monstru în faţa politistilor care au oprit-o în trafic şi au testat-o pentru alcool. Rezultatul a scos-o din minţi pe tânăra, care susţinea că ea este persoană publică şi... a băut doar o bere! A invocat şi legi din Germania ca să scape.

Razvan Ilie,

Oamenii legii nu s-au lasat intimidati nici atunci când șoferița a vrut să plece. "Cum să dau peste cineva?! Nu sunt beată!", a spus ea.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O seară liniștită a polițiștilor lugojeni de la Rutieră s-a transformat într-un circ, din care nu au lipsit țipetele și jignirile, după ce au decis să oprească o șoferiță care încălcase legea. Femeia a fost trasă pe dreapta.

Citeste si: VIDEO| Consilier local PSD, prins cu droguri asupra sa

Roșie la faţă de... supărare, tânăra, în vârstă de 44 de ani, a urcat și a coborât într-una din mașină, în timp ce gesticula nervoasă şi filma presupusul abuz al politiei. "Zău! Eu am băut... întreabă-i cât am băut! O bere, da?!"

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Accident cu nuntasi- 3 femei la spital

Șoferița băută a vrut să plece cu mașina

Oamenii legii nu s-au lasat intimidati nici atunci când șoferița a vrut să plece. "Cum să dau peste cineva?! Nu sunt beată!", a spus ea.

Politiștii au continuat să-și facă treaba și să-i explice că, în România, este strict interzis să te urci la volan după ce ai baut.

"Dacă bei o bere, în Germania, ai voie să conduci!

Da, dar în România nu!
Ia, întreabă-l pe dl. poliţist câtă alcoolemie am avut eu?!"

Citeste si: Circ cu politia- soferita vedeta vrea lege ca in Germania

Amendă de 1.300 lei pentru șoferiță

"În urma testarii cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,15 mg/l pur în aerul expirat", a declarat Andreia Jerdea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Femeia s-a ales cu permis suspendat pe perioadă de 90 de zile și a primit și o amendă usturătoare de 1.305 lei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI