"Cireșele de 249 de lei kilogramul se vând ca pâinea caldă. Nu e o glumă. O antreprenoare din Iași care și-a deschis un aprozar aproape de centrul orașului a vândut zeci de cutii cu prețioasele fructe. Își face reclamă pe rețelele de socializare și nu duce lipsă de clienți. Iar furnizorul care importă marfa din Spania a epuizat stocurile și mai face livrări în România abia săptămâna viitore", a transmis Cristian Sabbagh.

Cireșele se vând ca pâinea caldă

Așa cum ne-ați cerut, am adus din nou cireșe la doar 249 de lei kilogramul. Așa arată cireșele delicioase, spunea un comerciant.

Clipurile în care sunt prezentate cireșele mari și cărnoase strâng sute de mii de vizualizări. Iar clienții achită fără probleme suma piperată.

"Ne-au cerut, sunt oameni care ne-au cerut, nu aduceți cireșe? Și bineînțeles că le-am îndeplinit dorința. Săptămânal, vindem în jur de 25-30 de kilograme de cireșe. Se vând într-o cantitate destul de mărișoară pentru extrasezon. Sunt foarte mulți oameni care vin și ne întreabă dacă mai avem cireșe, stocurile sunt epuizate în România", a declarat Ramona Agrici, proprietar aprozar.

În medie, un client cumpără cam 700 de grame de cireșe, însă fiecare poate lua ce cantitate dorește.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se vând și la suta de grame cu 25 de lei, iar dacă vă întrebați cam cât ar costa o singură cireașă, prețul este de 5-6 lei, adică peste un euro.

Cireșele sunt aduse din Spania și vor reveni pe stoc săptămâna viitoare.

Citește și: Ce salarii trebuie să aibă românii pentru a trăi decent în București? Robert Negoiță, probă de sinceritate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si