Ucrainenii din Kiev se pregătesc să lupte cu forțele Rusiei care deja au intrat în mare parte din teritoriile Kievului, iar în tot acest timp în sudul țării, un civil se pune în fața tancurilor rusești din dorința de a le opri.

Citeste si: UE blochează activele preşedintelui rus Vladimir Putin şi ale ministrului de extrerne Serghei Lavrov

Gestul cetățeanului ucrainean amintește de tânărul cu cămașa albă care purta două pungi de cumpărături și se îndrepta spre mijlocul Bulevardului Păcii Eterne din Beijing pe 5 iunie 1989. Acesta s-a oprit în fața primului tanc din convoiul militar de la acea vreme, amintește Digi 24.

Armata rusă a trecut astăzi peste mașina unui civil

Trupele rusești au invadat vineri capitala Ucrainei. Străzile și bulevardele din zona de nord a Kievului au fost acaparate de armatele rusești. Printre imaginile postate pe diferite rețele apare și un bărbat care se chinuie să iasă dintr-un autoturism după ce un blindat rusesc a trecut peste el.

Citeste si: Imagini pline de durere vin din Ucraina. Un copil a decedat după ce un bloc de cinci etaje a fost bombardat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe unul din  bulevardele din Kiev, un  blindat al Rusiei își schimbă direcția  și intră în mod intenționat într-o mașină aflată pe stradă.

După momentul impactului, blindatul rusesc urcă cu șenilele peste mașină.

Citeste si:  VIDEO |Ultimele cuvinte ale celor 13 soldați omorâți pe Insula Șerpilor, la 45 de kilometri de România. Ce le-au spus militarilor ruși

Pe rețelele sociale au apărut mai multe imagini în care se observă cum mai multe persoane se luptă să scoată din autoturismul strivit bărbatul în vârstă rămas blocat în mașină.

Cu toate că informația nu a fost confirmată în mod independent sau din partea unor surse oficiale, se pare că bărbatul ar fi supraviețuit.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si