Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din Piața Libertății din Harkov arată cum o rachetă lovește clădirea marți dimineață, în jurul orei 08:01. Cel care a publicat imaginile este jurnalistul independent, Leonid Ragozin.

Atacuri continue asupra Ucrainei

Atacurile trupelor rusești au continuat peste noapte în Ucraina. Principalele ținte au fost capitala Kiev și orașul Harkov.

O coloană de vehicule armate rusești, cu o lungime de zeci de kilometri, se îndreaptă spre capitala Kiev, marți dimineață.

Citeste si: Maternitate de lângă Kiev, bombardată de ruși. Bebelușii au fost adăpostiți în buncăre

În Harkov, trupele rusești au aruncat în aer substaţii, a anunțat primarul oraşului Ihor Terekhov, informează agenția de presă Ukrinform. Din primeșe informații, se pare că atacurile trupelor din Rusia au cauzat probleme în ceea ce privește alimentarea cu apă și energie electrică.

Peste 70 de militari ucaineni au fost uciși la Ohtîrca

Mai mult de 70 de soldați ucraineni au murit după ce armata rusă a atacat o bază militară din Okhtyrka, oraș aflat între Harkiv și Kiev.

Anunțul a fost făcut de guvernatorul regiunii, citat de Guardian și Reuters.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: O nouă ședință CSAT pe tema războiului din Ucraina și implicațiile asupra României

Oficialii din Ucraina au anunțat cel puțin 70 de soldați uciși în urma unui  atac de artilerie al trupelor rusești asupra bazei militare, relatează BBC.

Atacul a avut loc în Ohtîrca, în regiunea Sumî, aflată în prezent sub dominația forțelor ruse. 

Clădire de patru etaje bombardată

Dmytro Zhyvytskyy a postat pe Telegram mai multe fotografii cu o clădire de patru etaje care a fost bombardată de armata rusă și cu echipele de salvare care caută supraviețuitori în urma bombardamentelor. 

Parlamentul Ucrainei a postat pe Twitter un omagiu adus millitarilor: „Glorie eternă eroilor Ucrainei”.

În postare este precizat că soldații ucraineni au fost uciși cu rachete Grad.

Citeste si: Primii militari francezi au ajuns în România. Soldații au fost transportați cu un avion vopsit în culorile Ucrainei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si