„Clădirile cu povești prind viață în apropierea sărbătorilor. Proprietarii câtorva locații celebre din Capitală au cheltuit sume mari pentru superbe decoruri care au devenit rapid puncte de atracție. Bucureștenii dar și turiști de pretutindeni vin special aici să se fotografieze. Iar pozele devin instant virale pe paginile de socializare”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Clădiri instagramabile din București

Clădirile se întrec în acest an în decoruri de Crăciun, în timp ce oamenii, în pozele postate pe rețelele sociale. Brazii, fundițele și acadelele de pe acest imobil emblematic din Capitală

îi fac pe trecători să poposească zeci de minute să admire ornamentele multicolore. Iar de jur împrejur auzi doar indicațiile celor care fac fotografii.
Ca să aibă poze de nuntă memorabile, Alexandra a decis să facă aici, în decorul de Crăciun, ședința foto. Cum altcumva decât în rochia albă, de mireasă.
Clădirea a devenit atât de cunoscută, încât și cei din afara țării au bătut drumul până aici tot pentru instantanee.
„Suntem din Bulgaria și am văzut această clădire pe Instagram și am venit aici să facem poze”, a spus o turistă.
Într-un alt colț de Capitală a prins viață de sărbătoare o altă clădire de poveste. Încă din stradă, oamenii sunt întâmpinați de o mașină plină cu daruri care a făcut furori pe internet.

Citește și: EXCLUSIV- Beniamin, românul care vrea să transforme o clădire istorică din Franța în hotel: ”Clădirea a aparținut unei familii evanghelice locale”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Orice pasionat de fotografie e luat prin surprindere de decorul ca desprins din basme.
O altă locație virală pe rețelele sociale se află în inima Capitalei.
Fațada acestui hotelului e acoperită de brazi înalți cu luminițe, însă interiorul este cel care îi lasă fără suflare pe iubitorii clipurilor instagramabile.


Imaginile surprinse în aceste locuri decorate spectaculos de sărbători atrag milioane de vizualizări îndată ce sunt postate pe paginile de socializare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si