Clădirile cu povești prind viață în apropierea sărbătorilor. Proprietarii câtorva locații celebre din capitală au cheltuit sume mari pentru superbe decoruri care au devenit rapid puncte de atracție. Bucureștenii, dar și turiști de pretutindeni, vin special aici să se fotografieze. Iar pozele devin instant virale pe paginile de socializare, a transmis Silvia Ioniță.

Clădiri vedetă pe social media

Ca să aibă poze de nuntă memorabile, Alexandra a decis să facă aici, în decorul de Crăciun, ședința foto.

Cum altcumva decât în rochia albă, de mireasă.

Mă simt precum Crăiasa Zăpezii. O să îmi postez pe Instagram, pe Facebook, peste tot, a spus Alexandra.

Clădirea a devenit atât de cunoscută, încât și cei din afara țării au bătut drumul până aici... tot pentru instantanee.

Suntem din Bulgaria și am văzut această clădire pe Instagram și am venit aici să facem poze, a spus o femeie din Bulgaria.

Multe poze! Frumos! Frumos!, a spus o femeie din Italia.

Într-un alt colț de capitală, a prins viață de sărbătoare, o altă clădire de poveste. Încă din stradă, oamenii sunt întâmpinați de o mașină plină cu daruri care a făcut furori pe internet.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

E frumos, chiar îl admiram mai devreme. Copiii își făceau poze, foarte frumos, superb este, a spus un vizitator.

Orice pasionat de fotografie e luat prin surprindere de decorul ca desprins din basme.

Sunt foarte mulți oameni care se pozează în acest loc și intră în magazin. Avem cumva pe contul nostru am făcut un reach de peste 1 milion de vizitatori, chiar avem câteva poze cu peste zeci de mii de like--uri.

Cumva a prins foarte bine, chiar și în afara țării, a declarat Alexandru Dadoo.

O altă locație virală pe rețelele sociale se află în inima Capitalei. Fațada acestui hotelului e acoperita de brazi înalți cu luminițe, însă interiorul este cel care ii lasă fără suflare pe iubitorii clipurilor instagramabile.

Anul acesta am decis să le oferim oaspeților noștri decorații inspirate din Orient Express. Vedem cum oaspeții vin, fac poze, se bucură. Chiar se uită la fiecare detaliu pe care cei care au decorat aici l-au pus în decorațiunile noastre, începând de la intrarea principală până la lobby, a declarat directorul hotelului.

Imaginile surprinse în aceste locuri decorate spectaculos de sărbători atrag milioane de vizualizări îndată ce sunt postate pe paginile de socializare.

Citește și: Cine a fost Mița Biciclista?! Sute de oameni stau la rând să își facă poze lângă casa ei din București, dar puțini știu povestea Mariei Mihăescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si