„Clanul Caran, considerat drept cea mai periculoasă grupare de interlopi din Capitală, a fost destructurat astăzi de procurorii DIICOT. Mascații au efectuat peste 80 de percheziții într-un dosar ce vizează infracțiuni de camătă, șantaj, tentativă de omor, proxenetism, dare și luare de mită și spălare de bani. Pe lângă tinerele exploatate și forțate să se prostitueze, membrii grupării sunt acuzați că ar fi implicați în infracțiuni informatice în Statele Unite, din care ar fi obținut peste 15 milioane de dolari.

În fața procurorilor au fost aduși atât liderii grupării Caran, cât și interlopul Nuredin Beinur, zis Spaima Litoralului”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Clanul Caran, destructurat de procurorii DIICOT

Clanul Caran a fost luat cu asalt în această dimineață de mascați și procurori. Aurel și Emil Răducan, cunoscuți drept Aurel al lui Caran și Emil al lui Caran, au fost săltați atunci când luau masa, într-un local de fițe din Sectorul 3. Cei doi lideri interlopi erau însoțiți de mai mulți acoliți, care au împietrit atunci când i-au văzut pe polițiști.
Aurel, Emil, dar și fratele lor Costel, sunt suspectați că împreună cu alți interlopi cu care s-au înrudit, au pus bazele unei grupări mafiote extrem de violente. Clanul se ocupa de camătă, șantaj, spălarea banilor, dare și luare de mită, trafic de influență dar și proxenetism. Procurorii spun că interlopii au recrutat și adăpostit mai multe femei, pe care le-ar fi obligat să practice prostituția.

Unele ar fi fost plasate în cluburi cunoscute din București și de pe litoral, iar acolo erau forțate să danseze dezbrăcate și să îi convingă pe clienți să facă consumație cât mai mare. Pentru că nu erau plătite de patronii cluburilor, tinerele erau nevoite să se prostitueze în camere private, special amenajate, sau să ofere masaje erotice.

Citește și: VIDEO- Interlop temut, sfidare cu pistolul. În loc să bage spaima în rivali, și-a pus poliția în cap

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Anchetatorii spun că gruparea Caranilor este responsabilă și pentru tunuri de proporții date peste ocean. Concret, există suspiciuni că interlopii ar fi furat peste 15 milioane de dolari prin infracțiuni informatice de tip skimming, iar sumele de bani ar fi fost cheltuite în România, pe mașini și case de lux, diverse afaceri și criptomonede.
Ca să își asigure supremația, Caranii s-ar fi aliat cu diverși indivizi impunători, cu scopul de a extinde ramificațiile grupării în toată România, dar și peste hotare. Printre cei care au fost călcați astăzi de mascați se numără și Nuredin Beinur, zis și Spaima Litoralului.
În total, gruparea s-a ales cu nu mai puțin de 16 capete de acuzare. Dacă vor fi găsiți vinovați, toți membrii clanului Caran riscă ani grei de închisoare.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si