În ziua în care temuții interlopi se pregăteau să celebreze cu mare fast un botez- mascații au năvălit în palatul Sadovenilor ca să-i ridice pe sus la ordinul procurorilor. Unul dintre ei a încercat să fugă când s-a văzut încolțit- iar polițiștii au tras cu arma ca să-l oprească. Un alt suspect a fost ridicat direct de aeroportul Otopeni.

Clanul Sadovenilor, săltat de poliție de la aeroport

"V-au luat de la otopeni? da. Unde ați vrut sa fugiți? Eu m am întors din Germania", spun membrii clanului.

Citeste si: Buzău: Percheziţii la persoane bănuite de trafic de substanţe periculoase

După rundele de percheziții- mai mulți indivizi din clan- acuzați de șantaj și amenințare- au fost escortați rând pe rând la audieri.
Remus Mincă- zis Nat. Numele individului a răsunat recent în cazul uciderii lui Emi Pian. Potrivit unor surse din anchetă și el ar luat parte la partida de barbut care a escaladat în crimă. Nat le-ar fi datorat bani atât lui Pian, cât și asasinului, Richard, din clanul Rinu.

Clanul Sadovenilor, amenințări înainte de razia poliției

Conflictul care s-a sfârșit cu moarte de om ar fi izbucnit în momentul în care Nat și-ar fi achitat datoria doar față de Emi Pian.

Cu o jumătate de an înainte- individul era orbit de furie după ce Emi Pian și fratele lui i-ar fi dat fiului său bani cu camătă ca să-i joace la barbut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Percheziții în forță la clanul Sadovenilor. S-au tras focuri de armă

Fără să dea un nume, bărbatul amenință că nici în ruptul capului nu va da banii înapoi și că-și va pune propria viață la bătaie pentru ca cei care au îndrăznit să profite de fiul lui să plătească. Un război țesut după legea junglei, în care capetele cad sub ochii nepăsători ai autorităților, parcă legate la mâini când vine vorba să oprească aceste răfuieli odată pentru totdeauna.

Sadovenii, la descinderea poliției: Unde ați văzut arme?

„Nicio armă! Ați văzut vreo armă? Mincinoșilor, că voi faceți toată tevatura!”, le-au strigat membrii clanului reporterilor.
Ion Păun- poreclit Piedone- e un alt membru al clanului care-și făcea singur legea în sectorul 1... și a mai fost pedepsit în trecut pentru tâlhării- în dosar cu nevasta lui- vestita vrăjitoare Melissa. Laolaltă tatăl, cu fratele său, dar și cu ceilalți locotenenți- e acuzat a cum că ar fi dat bani cu camătă.

Citeste si: Incredibil ce s-a întâmplat când mascații au vrut să-l ridice pe unul dintre frații lui Emi Pian

Fie că erau oameni simpli aflați la nevoie, fie că erau rivali care aveau nevoie de bani, clanul Sadoveanu era dispus sa împartă sume frumoase de bani cu titlul de împrumut- dar cereau înapoi chiar și înzecit, iar dacă nu primeau, se dezlănțuia un infern.

Poliția a găsit arme la clanul Sadovenilor

Din casele lor- anchetatorii au scos săbii, cuțite și arme de foc- toate folosite în reglările sângeroase de conturi. De altfel- indivizii nu s-au sfiit niciodată să amenințe fără teamă pe oricine le stătea în cale. Iată-i pe toți într-un mesaj video șocant trimis rivalilor.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Anca Țurcașiu, în culmea fericirii după ce a devenit bunică pentru prima dată la 54 de ani. Ce nume a ales pentru nepoțica ei: ”Înseamnă viață”- radioimpuls.ro

Citeste si: Descinderi de amploare în toată țara. S-au găsit arme, cartușe și proiectile- VIDEO

"Colegii mei fac cercetări să afle cum s-au desfășurat faptele mai exact", spune purtătorul de cuvânt al Poliției.
"Nu am amenintat pe nimeni!", susțin membrii clanului.
Membrii clanului Sadoveanu sunt cunoscuți în lumea interlopă și pentru alte fapte grave cum ar fi traficul de persoane, proxenetism, furturi de mașini și furturi din locuințe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si