În ciuda tuturor raziilor şi promisiunilor că vom trăi fără să vedem în jurul nostru infracţiuni comise de clanuri, interlopii ne sfidează şi pe noi şi pe poliţişti prin orice metodă care le cade la îndemână!

De la postări de ameninţare pe reţelele de socializare, până la petreceri la care nu e respectată nici măcar liniştea celor care locuiesc lângă localurile vizate, dar legea?!

Citeste si: Bombă în cazul Duduianu. Frații lui Emi Pian vor să fie cercetați în libertate pentru tentativă de omor

Grav este că se petrec şi incidente sângeroase! Un campion la kick-boxing a fost băgat în spital de clanurile din Galaţi!

Aşa petrec interlopii, în plină pandemie. Imaginile de mai sus sunt suprinse la un botez din Bragadiru, la care au participat mai mulţi membri ai clanului Cămătaru. Unii dintre invitaţi spun că numai maneliştii invitaţi au fost cel puţin 10, plus formaţiile lor. Asta în condiţiile în care numărul maxim de invitaţi la evenimentele private în spaţii închise în perioada stării de alertă este de 50.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Regulile de distanţare socială au fost clar încălcate, iar în noaptea petrecerii mai mulţi oameni care locuiesc în zona restaurantului cu pricina au sunat la 112. Poliţiştii au ajuns însă prea târziu. Când au descins, nu i-au mai găsit pe petrecăreţi.

Unii dintre maneliştii care au cântat la această petrecere sunt chiar din rândul celor care, în trecut, ar fi fost şantajaţi de membrii clanului Duduianu. Poliţiştii şi procurorii au deschis deja un dosar penal în care a fost audiat inclusiv Florin Salam, unul dintre victimele clanului Duduianu.

"L-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi. De asemenea, Florin Salam mai arată că îi este teamă", spune un martor din dosar.

Însă petrecerile cu manelişti şi interlopi par să fie printre cele mai nevinovate imagini suprinse în ţara noastră în ultima perioadă.

Un tânăr luptător, atacat de interlopi

La Galaţi, un cunoscut luptător de kickboxing se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat. Sportivul în vârstă de 34 de ani a fost rănit grav în urma unei confruntări între clanurile din Galaţi miercuri noaptea, iar acum prietenii săi fac apel pe reţelele de socializare pentru donarea de sânge de care rănitul are mare nevoie.

În Vâlcea, interlopii incendiază maşinile celor pe care vor să-i reducă la tăcere cu cocktailuri Molotov, iar poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

În Capitală, liderii unor clanuri de interlopi au ajuns să se ameninţe pe Facebook pentru a-şi păstra zonele de influenţă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Poliţiştii recunosc că situaţia e gravă, dar spun că deţin controlul. 

 „Vor să iasă şi ei public, să-i ştie lumea. Dumneavoastră presa îi scoateţi în evidenţă şi ei spun, da, domnule: suntem şi noi aici, şi noi suntem şmecheri. Cam în logica asta funcţionăm! Ei existau de mult, erau în atenţia poliţiei la toate nivelurile!”, spune Dumitru Coarnă, lider de sindicat în cadrul MAI.

Discuţiile despre influenţa interlopilor au crescut după asasinarea liderului clanului Duduianu, poreclit Emi Pian.

Apropiaţii săi ar urzi planuri de răzbunare, în timp ce un şef din Poliţia Capitalei a recunoscut public că i s-a cerut de către superiori să nu mai ancheteze clanurile de interlopi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si