Artiștii Claudia Puican și Armin Nicoară trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi și-au mărit familia cu...alți doi membri. Nu vă spunem mai mult, căci surpriza va fi dezvăluită chiar de cântăreți. Armin și Claudia au venit astăzi în platoul știrilor Kanal D. Bine ați venit, dragilor. Se cade să vă spun felicitări, dar sunt foarte curioasă pentru ce anume, a transmis Silvia Ioniță.

Claudia Puican și Armin Nicoară și-au mărit familia

Claudia- Este o mare bucurie, pentru că după cum ați văzut în acest videoclip și în această piesă care am făcut-o, a fost special pentru nepoțica mea și pentru toți cei care au copii, care au fete.

De curând am fost moși, adică cred că alaltăieri am fost.

Silvia- Ce ați fost? Nu păreți.

Citește și: VIDEO- Claudia Puican scoate hit după hit. Artista a venit cu o nouă surpriză muzicală

Armin- La noi în Banat este o tradiție pe lângă naș. Noi trebuie să, cum să spun, există și o moașa și moș. Chiar dacă noi suntem tineri, rolul nostru este să scoatem copilul din spital, să facem prima băiță din spital.

Claudia- Am făcut o slujbă, la opt zile, am chemat părintele acasă, după care am făcut și băița. Prima băiță cu petale de trandafiri.

Silvia- Asta înseamnă că trebuie să fi avut o legătură foarte strânsă cu mama, pentru că nu se poate altfel, nu e așa Armin?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Armin- Bineînțeles, o legătură foarte strânsă. De câteva zile putem spune că suntem o familie oficial cu Stana Stepanescu, buna mea colegă și frumoasa mea colegă,  cu care colaborez de ceva timp. Am fost prieten, dar acum noi ne-am apropiat foarte tare și suntem și moși.

Silvia- Și a fi moși se cere sau niște legături de prietenie doar să zic așa, generează această relație mai apoi de moașă-moș copilului? Trebuie să înțelegem tradiția asta.

Armin- Într-adevăr, trebuie să ai o legătură strânsă. Acum mult timp, tatăl meu cânta la evenimente, cu bunicul Stanei, și normal că de acolo a rămas legătura asta în familie și am zis noi să ducem tradiția mai departe, să spun așa. Și bineînțeles acum și noi suntem oficial o familie.

Silvia- Și Claudia cum e? Adică următorul pas, cum te simți?

Claudia- Recent am și un nepoțel băiat de trei săptămâni. Sunt foarte, sunt foarte fericită când mă uit că sunt înconjurată de atâția bebeluși, chiar ieri am fost și la o prietenă de a mea, Narcisa, care ne urmărește  în acest moment din spital.

Și ea născut o fetiță și sunt foarte foarte fericită și îmi doresc și eu nespus de mult să avem și noi parte de aceasta.

Silvia- Să pun cam multe semne.

Armin- În ultimul timp tot fete, fete. Cum toată lumea știe, sper să pot să fac o melodie de ,,Băiatul meu''. Pentru că eu îmi doresc băiat.

Silvia- Înțeleg că asta e scris pe lista dorințelor.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Armin- Exact, listă dorințe, la început de an eu scriu ,,Doresc să am băiat''.

Silvia- În postura de moși sunteți mai aproape de ideea de părinți.

Claudia- Eu de tot timpul, cred că de câțiva ani am fost și sunt pregătită pentru a avea un copil, pentru că știu cum să mă comport cu bebelușul.

De exemplu,  când am fost la spital la prietena mea, deja știam cum să-i țin căpuțul, cum să îl fac să nu mai plângă, știam că este foame sau că trebuie să mai doarmă, să liniștim cumva pentru că eu deja, surorile mele cum sunt mai mari decât mine și am avut parte,  să am grijă de nepoții mei, știu ce înseamnă un copil.

Silvia- Așadar și în varianta frumoasă, și în varianta pozitivă, dar și în varianta aceea urlătoare.

Claudia- Exact, exact, acum eu pe Armin tot timpul îi spun: Vino cu mine în vizită, să vezi cum e!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: