Argentina a descoperit meniurile vegane in care include legumele cultivate în propria ferma. Iata reteta unui preparat sanatos, gata in doar 45 de minute: ciuperci umplute, pe pat de orez arborio, o rețetă sățioasă, preferată de clienții săi.

„Pentru acest preparat o să avem nevoie de două cepe, doi morcovi tocați, un dovlecel mic tocat, o cană de orez arborio, spălat bine, pătrunjel.

Iar pentru ciupercuțe, vom toca mărunt codițele, la care vom adăuga mărar, pătrunjel, sare și piper”, explică Argentina.

Mâncăruri vegetariene și vegane pentru clienții online

Amestecati într-o cratiță codițele de ciuperci, mărar, pătrunjel și usturoi. Adaugati sare, piper și ulei de măsline, iar cu acest amestec umpleti palariile de ciuperci si dati-le la cuptor pana se rumenesc.

„Ciupercile conțin și proteine vegetale și multe vitamine. Recomandarea noastră este să nu ne axăm pe o legumă-două, să includem o paletă cât mai mare de legume”, ne spune Alexandra.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Între timp, preparati garnitura, formată din orez arborio, ceapă, morcov și dovlecel. Compoziția se amestecă încet, la foc mediu, până când devine cremoasă.

Meniul poate fi completat cu sucuri sau smoothie-uri pentru detoxifiere, care conțin cel puțin 5 fructe și legume.

Restaurantele oferă tot mai des produse vegane și vegetariene

Restaurantele au început tot mai mult să țină cont de preferințele adepților stilului de viață vegetarian și vegan, astfel că și comenzile la domiciliu conțin meniuri diversificate.

„Aici avem un meniu zilnic, meniul zilei, care are o supă cremă, un fel principal, o salată și opțional se poate adăuga un suc presat la rece. Sunt persoane care țin post, sunt persoane care vor să țină o mică detoxifiere de o săptămână-două, și-atunci noi am apărut din nevoia asta de a se hrăni sănătos”, spune Argenitna.

Meniurile pe baza de legume si fructe pot ajuta la curatarea organismului si ofera energie pe toata perioada zilei, asa cum ne spun nutritionistii. Conform firmelor de livrare la domiciliu, în topul orașelor în care se regăsesc cele mai multe comenzi cu preparate vegane sunt Cluj-Napoca, București, Iași, Brașov și Oradea.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si