Femeia în vârstă de 27 de ani, din Suceava, a trecut prin clipe de teroare după ce fostul concubin și 4 dintre prietenii lui au intrat cu forța peste ea, în curte .Aceștia erau  înarmați cu bâte și coase.

S-a răzbunat că a fost părăsit

Supărat că a fost părăsit, bărbatul a vrut să îi dea o lecție fostei iubite.

Femeia a avut timp să se încuie în casă, dar indivizii au spart două ferestre și au amenințat-o în nenumărate rânduri.

„Fostul concubin al femeii a fost cel care, împreună cu alţi prieteni, a pătruns în curtea femeii, a adresat ameninţări cu acte de violenţă acesteia şi, de asemenea, a distrus două ferestre ale locuinţei",  a declarat  Ionuț Epureanu, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

Citeste si: Scandal în mijlocul orașului Galați. Trei tineri s-au bătut pentru o fată, iar unul dintre ei a ajuns la spital

În tot acest timp, tânăra a strigat după ajutor și a sunat la 112.
Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului, însă indivizii au reușit să se facă dispăruți. Au fost găsiți apoi și duși la audieri.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore

În urma incidentului, agresorii, cu vârste cuprinse între 17 şi 42 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti timp de 24 de ore. Vor fi umăriți penal pentru violare de domiciliu, distrugere și amenințare. 

Sunt continuate cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi ameninţare", a mai adăugat  Ionuț Epureanu, IPJ Suceava.

Citeste si: Scandal general între un grup de români și un grup de bulgari în sudul Italiei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Totodată, oamenii legii i-au recomandat femeii să ceară un ordin de protecţie împotriva fostului ei concubin, dar aceasta a refuzat.

Scandal cu bâte și răngi pe străzile din Vaslui. Rudele a doi tineri îndrăgostiți s-au luat la ceartă

Povestea de dragostea ca cea a celebrelor personaje Romeo şi Julieta, doar că în varianta de Vaslui, s-a încheiat cu o bătaie generală, cu răngi, între familiile celor doi îndrăgostiți, în mijlocul străzii. Totul, din cauza părinţilor care se opuneau relaţiei.

Jumătate de sat s-a încăierat la bătaie la Vinderei, din cauza unei iubiri nemărturisite. Scandalul dintre cele două familii din comuna Vinderei, județul Vaslui a distrus liniștea în comună și a pus oamenii legii pe jar. 

În jur de 12-14 persoane din amblele familii, plus "sateliții", s-au luat la bătaie.

Citeste si:  Panică pe străzile din Rădăuți după ce doi lei au scăpat din cușcă la Zoo. Oamenii au primit mesaj RO-Alert

Bătaia dintre cele două familii și prietenii lor, a pornit de la o femeie.

Mama unuia dintre cei 3 copii pe care îi are bănuia că acesta ar avea o relație amoroasă cu o femeie din sat al cărui soț era la muncă în străinătate. Cum aceasta nu era de acord cu relația, zilele trecute, femeia a decis să se ducă la poarta familiei respective și a lipit un afiș cum că acolo ar locui o damă de moravuri ușoare care are un tarif fix de 100 de lei.

Trei persoane au ajuns la spital în urma incidentului

Ca și cum nu ar fi fost suficient acest lucru, împreună cu membrii familiei sale, în data de 6 iunie, seara, mama a mers să-i ceară socoteală familiei prietenului fiului ei, dar nu a mers cu mâna goală, ci înarmată cu bâte și alte corpuri contondente.

Spiritele s-au încins cu repeziciune și bătălia a pornit, în ea implicându-se și prietenii și rudele celor două familii. În total, în conflict au fost prinse 13 persoane.

Citeste si:  Ce a pățit un adolescent forțat să bea o sticlă de vodka și 2 litri de bere. "A orbit, e o legumă"

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Trei persoane, printre care și mama presupusului îndrăgostit, au ajuns la spitalul din Bârlad în urma incidentului. Este vorba despre o femeie de în vârstă de 44 de ani și 2 bărbați cu vârste de 22, respectiv 33 de ani. Aceștia au suferit traumatisme, unele severe, precum coaste rupte și capete sparte, care au necesitat intervenția imediată a medicilor.

Patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore și, după prezentarea lor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, vor sta acasă pentru 60 de zile, fiind sub măsura controlului preventiv.

Citeste si:  Percheziții la clanul „Cocalarilor”. Interlopii, ridicați pentru deținere de arme, furturi, șantaj

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si