Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Clipe de durere pentru familia și prietenii Andreei, victima lui Mirel Dragomir. Aceasta a fost condusă astăzi pe ultimul drum. ,,Durerea e mare''

În această zi, Andreea, studenta la medicină, ucisă cu sălbăticie de studentul la medicină și teologie, a fost condusă pe ultimul drum.

Redactia Stirile Kanal D,

Explicații la arest, lacrimi pe ultimul dru [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea, studenta de 21 de ani ucisă cu sălbăticie de iubitul ei, a fost condusă astăzi pe ultimul drum. În același timp, în fața arestului din Timișoara, părinții și sora celui care și-a recunoscut crima, cautau explicații pentru gestului extrem. Sunt primele declarații ale rudelor făcute în fața jurnaliștilor. Urmează un material filmat și cu o cameră ascunsă. Vă avertizez, imaginile și informațiile următoare au un puternic impact emoțional!, a transmis Christian Sabbagh.

Explicații la arest, lacrimi pe ultimul drum

Părinții și sora lui Mirel au venit astăzi la arestul din Timișoara cu mai multe plase pline cu apă, fructe și haine pentru tânărul arestat preventiv.

Sora și tatăl său au intrat în vizită, în timp ce mama a rămas afară.

A petrecut câteva clipe și în biserica din curtea centrului de detenție. Sora sa, cea care a găsit trupul Andreei, spune că Mirel n-ar fi premeditat fapta și neagă cea mai recentă informație, că tânărul ar fi fost agresiv și cu fosta sa iubită.

Citește și: Mirel Dragomir, mărturisire uluitoare în fața părinților săi, după ce a ucis-o pe Andreea Morega. Reacția neașteptată a familiei studentului, imediat ce aceasta a ajuns după gratii

Pentru anchetatori, însă, comportamentul tânărului ridică multe semne de întrebare. Deși spune că a fost un gest comis din gelozie, neplănuit, totuși a încercat să amâne găsirea cadavrului și a plecat de la locul crimei.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Între timp, în județul Gorj, Andreea a fost condusă pe ultimul drum. Întreaga localitate s-a adunat pentru clipa sfâșietoare a dispărțirii.

,,Nici nu ne vine să credem că s-a întâmplat așa ceva cu ea’’.

,,Durerea e mare. Cu lacrimi în ochi o vom plânge și-o vom păstra în amintire’’.

Tânăra de 21 de ani, studentă eminentă la Medicină, era singură la părinți.

,,Nu au pe nimeni, singur, doar pe Bunul Dumnezeu... Ceva dureros...

La fiecare opt zile, cel puțin o româncă moare din cauza violenței domestice. Cel mai recent studiu arată că rata medie a crimelor comise asupra femeilor în România este de două ori mai mare decât în Europa.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI