Turiștii care se aflau pe o plajă din Mykonos s-au temut pentru viața lor după ce un feribot s-a apropiat prea mult de țărm. Ambarcațiunea a provocat valuri extrem de puternice, care au semănat un adevărat dezastru pe nisip.

Valul care a lovit țărmul cu putere a spulberat mai multe șezlonguri și a luat pe sus umbrele de plajă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Citește și: Dezastru în aer! Un avion s-a prăbușit imediat după decolare! Doar pilotul a mai rămas în viață

valuri, raniti, mykonos

Oamenii au încercat să se adăpostească pe unde au putut

Surprinși de valurile nimicitoare, oamenii care se aflau în acel moment pe plajă au fugit pe unde au apucat să scape cu viață. Doi oameni care se aflau în acel moment în apă au fost copleșiți și s-au ales cu răni serioase.

Este vorba despre o femeie și un copil care au fost scoși din apă de ceilalți turiști aflați pe plajă. Cei care au fost martori la acest incident spun că femeia a ajuns la spital cu două coaste rupte.

În urma manevrei care a provocat haos, căpitanul navei a fost arestat pentru încălcarea reglementărilor legate de manevrarea greșită a unei ambarcațiuni și provocarea de răni din neglijență, notează site-ul Protothema. Ambarcațiunea aparține unei companii de transport local cu feribotul. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: Ipoteză șoc în cazul crimei din Brăila! Doctorița ar fi avut o relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Asasinat la comandă din răzbunare?!

valuri, raniti, mykonos


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si