„Mutilată și nevoită să îndure suferințe fizice și amintiri teribile! Vorbim despre o fetiță de 11 ani din Călărași, care a fost atacată și mușcată de câinele vecinilor în fața casei. Proprietarii animalului dau vina pe un incident cu urmări nefericite. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!”, a spus Christian Sabbagh.

Acesta este momentul în care copiii au alergat într-un suflet să ceară ajutor mamei.

Fetița ei de 11 ani fusese mușcată de câinele vecinilor. Femeia a alergat cât a putut de repede pe stradă: „Când mi-am luat copilul am văzut-o plină de sânge.”

fetita muscata caine, caine agresiv, sfasiata caine

Citește și: VIDEO: Zeci de şoferi austrieci, amendaţi după ce au organizat ilegal o cursă de off-road în 2 zone protejate din România

Copila a avut nevoie de îngrijiri medicale 

Revoltați, părinții nu-și explică cum s-a putut petrece asemenea tragedie chiar la doi pași de casa lor. Imaginea copilei sfâșiată de câine le bântuie și acum gândurile: „Câinele a sărit efectiv pe copil, punându-l la pământ și mușcându-l de antebrațul drept și de față. Fetița efectivă a fost sfâșiată.”

Susțin cu tărie că animalul, un ciobănesc carpatin, a fost asmuțit de tânărul său stăpân în vreme ce copiii se jucau în fața casei: „Copiii erau puțin mai în față, el stând cu câinele aici.

În momentul când a vrut să dea a dat gură la câine să atace copiii din față, copilul meu era în partea asta de aproximativ trei metri. El, scăpând câinele din zgardă, a sărit direct pe copilul meu.”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Martor a fost chiar tatăl băiatului vecin cu familia victimei, dar care are altă variantă: „Băiatul cel care ținea câinele, băiatul meu cel mare, i-a zis lui sora lui mai mică, de seamă cu fata care a fost mușcată de câine, să aducă puțină apă. Fata care a fost mușcată a venit de acolo fuga, exact aici. Aici a alunecat, pe șanțul ăsta, și săraca s-a dezechilibrat și exact când s-a dat pe spate, atunci câine a reacționat.

Chiar fetița vecinilor a fost cea care a dat alarma: „A venit repede la mine: a mușcat-o pe Alexia câinele nostru. Vă imaginați, să vă vedeți copilul plin de sânge, sfâșiată, cu nasul rupt în două...”

Pentru că rănile provocate de mușcături erau prea adânci, echipajul de pe salvare a decis transportul copilei direct la București, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Mutilarea pe care a suferit-o a necesitat o săptămână de îngrijiri. Pe fișa medicală scrie negru pe alb: plăgi la nivel nazal, buză inferioară și membru superior. Rănile vor lăsa probabil cicatrici, dar ca să treacă peste sperietură va avea nevoie de psiholog: „Mă doare sufletul pentru copilul meu, prin câte a trecut.”

fetita muscata caine, caine agresiv, sfasiata caine

Pe numele stăpânului câinelui oamenii legii au deschis un dosar penal: „Polițiștii au constatat faptul că în jurul orei 19:45 în timp ce minora s-ar fi aflat pe o stradă din comuna Ileana, județul Călărași, pe lângă aceasta

ar fi trecut un tânăr de 23 de ani care ar fi ținut cu o zgardă un câine din rasa ciobănesc carpatin, moment în care animalul ar fi sărit și ar fi mușcat-o de brațul drept pe minoră, provocându-i leziuni.”

Totuși vecinilor nu le iese din minte că violențele se pot repeta la ei în sat: „Câinele l-a dat la un om în sat aici, la o fermă, a scăpat și e slobod prin comună. Vă dați seama dacă prinde un copil.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

O anchetă este în desfășurare pentru a se afla exact cum a ajuns fetița să fie mușcată de ciobănescul carpatin. Proprietarul lui a fost amendat cu 5000 de lei.

Citește și: Un cățeluș a murit erou, încercând să protejeze patru copii de un Rottweiler care urma să-i atace, în Brazilia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si