,,O dragoste trăită intens dar încheiată cu o despărțire i-a provocat un șoc unei bucureștence. Femeia a fost atacată cu sălbăticie de fostul iubit, în plină stradă. Bărbatul, mai tânăr cu 14 ani decât ea nu a înțeles că totul se terminase între ei și a insistat să reia relația. O urmărea de mai mult timp iar când a găsit ocazia, a atacat-o pe stradă si s-a dezlănțuit asupra mașinii în care femeia se refugiase.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional'', a transmis Christian Sabbagh.

Atacată în stradă de fostul iubit

Imaginile agresiunii- surprinse pe camerele de supravgehere au fost filmate pe o stradă din sectorul cinci al Capitalei. Femeia, în vârstă de 50 de ani, se îndrepta spre locul unde își parcase mașina, cand din spatele autoturismului a apărut fostul concubin, un bărbat mai tânăr cu 14 ani.

,,M-a așteptat și mi-a distrus mașina, n-a apucat să dea in mine, pentru ca m-am blocat in masina.

L-am blocat peste tot si asta l-a înfuriat foarte tare că nu a mai putut să dea de mine. Și știa unde lucrez și m-a așteptat aici’’, a spus victima.

Citește și: O tânără din Dâmbovița a trecut prin clipe de groază! La ce chinuri a supus-o fostul iubit, cu 12 ani mai mare?

,,Fostul ei concubin a apărut de după mașină. Speriată aceasta s-a baricadat în autoturism, dar bărbatul a început să devină agresiv. A dat cu pumnii și picioarele, ba chiar s-a urcat pe capota mașinii’’, a transmis Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.

Un vecin din zonă, care a văzut scena șocantă i-a sărit în ajutor până când femeia a reușit să sune la poliție. Doar norocul a făcut să nu se întâmple o adevărată tragedie.

Cei doi au avut o relație timp de doi ani care s-a încheiat pentur ca individul bea prea mult si devenise violent.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

,,Avea probleme cu alcoolul? Da și ăsta a fost un motiv pentru care n-am mai vrut să reiau relația cu el.

Când ne-am despărțit a mai avut un episod violent.

A fost o relație, am stabilit să rămânem amici, el cred că a înteles altceva.

Luna aceasta a reînceput să o caute. O tot agasa cu mesaje și apeluri.

Lucrurile au mers până într-acolo încât bărbatul a postat pe contul său de socializare o poză cu ea în dreptul căreia a scris: disparută.

Teama celei care odată a sperat că și-a găsit iubirea vieți, a crescut încă și mai mult.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

,,Zicea ca atunci când vorbește cu mine se liniștește, se calmează. Și că e gelos atunci când nu mă aude se enervează’’, a spus victima.

Acum doua zile, și-a iesit cu totul din fire.

,,În timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu acte cu violență.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile’’, a transmis Crina Eșanu, Purtător de Cuvânt Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat acum pentru pentru amenințare, hărțuire, dar și pentru distrugerea masinii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: