Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Clipe de groază pentru o femeie, în urma unei despărțiri. A fost atacată în plină stradă, de fostul iubit

O femeie din București a trăit clipe de groază, după ce a fost atacată de fostul iubit.

Redactia Stirile Kanal D,

Atacată în stradă de fostul iubit [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,O dragoste trăită intens dar încheiată cu o despărțire i-a provocat un șoc unei bucureștence. Femeia a fost atacată cu sălbăticie de fostul iubit, în plină stradă. Bărbatul, mai tânăr cu 14 ani decât ea nu a înțeles că totul se terminase între ei și a insistat să reia relația. O urmărea de mai mult timp iar când a găsit ocazia, a atacat-o pe stradă si s-a dezlănțuit asupra mașinii în care femeia se refugiase. Urmează imagini care vă pot afecta emoțional'', a transmis Christian Sabbagh.

Atacată în stradă de fostul iubit

Imaginile agresiunii- surprinse pe camerele de supravgehere au fost filmate pe o stradă din sectorul cinci al Capitalei. Femeia, în vârstă de 50 de ani, se îndrepta spre locul unde își parcase mașina, cand din spatele autoturismului a apărut fostul concubin, un bărbat mai tânăr cu 14 ani.

,,M-a așteptat și mi-a distrus mașina, n-a apucat să dea in mine, pentru ca m-am blocat in masina.

L-am blocat peste tot si asta l-a înfuriat foarte tare că nu a mai putut să dea de mine. Și știa unde lucrez și m-a așteptat aici’’, a spus victima.

Citește și: O tânără din Dâmbovița a trecut prin clipe de groază! La ce chinuri a supus-o fostul iubit, cu 12 ani mai mare?

,,Fostul ei concubin a apărut de după mașină. Speriată aceasta s-a baricadat în autoturism, dar bărbatul a început să devină agresiv. A dat cu pumnii și picioarele, ba chiar s-a urcat pe capota mașinii’’, a transmis Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D.

Un vecin din zonă, care a văzut scena șocantă i-a sărit în ajutor până când femeia a reușit să sune la poliție. Doar norocul a făcut să nu se întâmple o adevărată tragedie.

Cei doi au avut o relație timp de doi ani care s-a încheiat pentur ca individul bea prea mult si devenise violent.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

,,Avea probleme cu alcoolul? Da și ăsta a fost un motiv pentru care n-am mai vrut să reiau relația cu el.

Când ne-am despărțit a mai avut un episod violent.

A fost o relație, am stabilit să rămânem amici, el cred că a înteles altceva.

Luna aceasta a reînceput să o caute. O tot agasa cu mesaje și apeluri.

Lucrurile au mers până într-acolo încât bărbatul a postat pe contul său de socializare o poză cu ea în dreptul căreia a scris: disparută.

Teama celei care odată a sperat că și-a găsit iubirea vieți, a crescut încă și mai mult.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

,,Zicea ca atunci când vorbește cu mine se liniștește, se calmează. Și că e gelos atunci când nu mă aude se enervează’’, a spus victima.

Acum doua zile, și-a iesit cu totul din fire.

,,În timp ce bănuitul încerca să spargă geamurile laterale i-ar fi adresat femeii injurii și amenințări cu acte cu violență.

Întrucât s-a constatat existența unui risc iminent față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile’’, a transmis Crina Eșanu, Purtător de Cuvânt Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat acum pentru pentru amenințare, hărțuire, dar și pentru distrugerea masinii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI