Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Clipe emoționante pentru bătrânul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii! Cei doi vor face turul României: „O va conduce pe Steluța sa”

Bărbatul care a emoționat o țară întreagă atunci când a început să plângă când și-a luat rămas bun de la iubita sa mașină, o Dacia veche, își va putea conduce comoara neprețuită când vrea. El și noul proprietar au legat o prietenie frumoasă și vor face împreună turul României!

Estera Maria,

VIDEO - Clipe emoționante pentru bătrânul care a plâns după ce și-a vândut Dacia și noul proprietar al mașinii! Cei doi vor face turul României: „O va conduce pe Steluța sa”

[Sursa foto: TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:
@norocelalexebuzdu

Cu Domnu Vasile✅❤️🙏🇹🇩💪

♬ sunet original- Norocel Alexe Buzdug

Bătrânul care a început să plângă atunci când și-a vândut Dacia  pe care a avut-o, a iubit-o și a prețuit-o timp de 34 de ani, a impresionat sute de oameni, după ce noul proprietar al mașinii a postat imaginile emoționante pe platforma TikTok.

Nea’ Vasile a început să plângă atunci când a realizat că nu o va mai conduce pe bătrâna Steluța. Cumpărătorul nu a putut sta indiferent și l-a îmbrățișat pe bărbat.

Cumpărătorul este Gheorghiță Alexe și este pasionat de autoturisme vechi. El are 15 Dacii în hala sa din Brașov.

Nea’ Vasile și noul proprietar al Steluței vor face turul României

Noul proprietar a povestit cum a intrat în contact cu bărbatul.

L-a întâlnit în trafic, în timp ce acesta își ducea Dacia la IPT.

Citește și: VIDEO- „Odată cu el am plâns și eu!” Un român a început să plângă după ce și-a vândut Dacia pe care a avut-o și a îngrijit-o timp de 34 de ani

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„I-am spus să nu o mai ducă, pentru că i-o cumpăr și mă voi ocupa eu de ITP. A spus că nu are de gând să o vândă, că trebuie să vorbească cu familia mai întâi.

L-am convins abia după ce l-am dus la hala cu mașini retro pe care le-am achiziționat în timp și a realizat că Steluța, așa cum își botezase Dacia, ajunge într-o colecție deosebită”,

a declarat Gheorghiță Alexe pentru Adevărul.

Anul viitor, Gheorghiță Alexe și-a propus să facă turul României cu Dacii și i-a promis lui nea’ Vasile că va merge cu el în această călătorie și o va conduce pe Steluța.

Citește și: Un român și-a uitat soția într-o parcare din Germania. Cei doi se opriseră pentru a merge la toaletă

„I-am și spus că-i las o dublură a cheii pentru a merge când vrea cu mașina. S-a legat o prietenie frumoasă între noi și avem de gând să pornim câteva proiecte împreună. La anul vom face turul României cu Dacii, iar domnul Vasile o va conduce pe Steluța sa”, a povestit Gheorghiță Alexe, potrivit sursei citate anterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI