Anul 2024 a început cum nu se poate mai bine pentru Larisa Iordache. Multipla campioană la gimnastică fost cerută în căsătorie chiar în prima zi a anului, la înălțime, pe o clădire, într-un decor de vis, special realizat pentru acest moment. Iar cel care s-a ocupat ca totul să fie perfect a fost chiar iubitul său Cristian Chiriță.

Larisa Iordache a spus „Da” în prima zi din 2024

Înconjurată de baloane în formă de inimă, lumânări, flori albe și artificii, Larisa Iordache cu greu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care și-a dat seama ce se întâmplă. Iubitul său, Cristian, a îngenuncheat în fața ei, i-a dăruit un buchet uriaș de trandafiri roșii și albi, apoi a cerut-o în căsătorie și i-a dăruit inelul de logodnă. Sportiva, în vârstă de 27 de ani, a postat aceste imagini pe pagina sa de Instagram, alături de un mesaj prin care ținut să le împărtășească tuturor că anul 2024 a început cu cel mai sincer „Da” din viața ei.

Citește și: VIDEO- După mesele îmbelșugate de sărbători, românii se întorc la sala de fitness

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Postarea Larisei Iordache a primit mii de aprecieri din partea fanilor, dar și de la personalități din lumea sportului românesc precum Nadia Comăneci, Andreea Răducanu sau Cătălina Ponor, care i-au felicitat pe cei doi tineri. Larisa Iordache și Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă, și-au făcut publică relația, în aprilie, anul trecut și acum sunt gata să își întemeieze o familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: