Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Clipe minunate pentru Larisa Iordache. Gimnasta a fost cerută de soție în prima zi din an

Larisa Iordache este gata să îmbrace rochia de mireasă. Multipla campioană la gimnastică a fost cerută în căsătorie chiar în prima zi din 2024!

Maria Stiuca,

Larisa Iordache, cerută de soție în prima zi din an [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anul 2024 a început cum nu se poate mai bine pentru Larisa Iordache. Multipla campioană la gimnastică fost cerută în căsătorie chiar în prima zi a anului, la înălțime, pe o clădire, într-un decor de vis, special realizat pentru acest moment. Iar cel care s-a ocupat ca totul să fie perfect a fost chiar iubitul său Cristian Chiriță.

Larisa Iordache a spus „Da” în prima zi din 2024

Înconjurată de baloane în formă de inimă, lumânări, flori albe și artificii, Larisa Iordache cu greu și-a putut stăpâni emoțiile în momentul în care și-a dat seama ce se întâmplă. Iubitul său, Cristian, a îngenuncheat în fața ei, i-a dăruit un buchet uriaș de trandafiri roșii și albi, apoi a cerut-o în căsătorie și i-a dăruit inelul de logodnă.

Sportiva, în vârstă de 27 de ani, a postat aceste imagini pe pagina sa de Instagram, alături de un mesaj prin care ținut să le împărtășească tuturor că anul 2024 a început cu cel mai sincer „Da” din viața ei.

Citește și: VIDEO- După mesele îmbelșugate de sărbători, românii se întorc la sala de fitness

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Postarea Larisei Iordache a primit mii de aprecieri din partea fanilor, dar și de la personalități din lumea sportului românesc precum Nadia Comăneci, Andreea Răducanu sau Cătălina Ponor, care i-au felicitat pe cei doi tineri. Larisa Iordache și Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă, și-au făcut publică relația, în aprilie, anul trecut și acum sunt gata să își întemeieze o familie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI