Scene terifiante au avut loc în Chiajna! Doi bărbați au bătut și sechestrat un tânăr de 21 ani, într-un imobil. După torturile la care l-au supus, agresorii i-ar fi sustras două telefoane, dar și cheile de la mașină, potrivit informațiilor transmise de digi24.ro.

Tânăr bătut și sechestrat de doi bărbați, în Chiajna

Incidentul șocant s-ar fi petrecut în urmă cu o lună, într-un imobil din comuna Chiajna.

Se pare că un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost supus mai multor acte de agresivitate din partea a doi bărbați, cu vârsta de 20, respectiv 41 de ani.

Citește și: Veste importantă pentru angajați! Ministerul Muncii a făcut anunțul despre noua lege a salarizării. Ce urmează să se întâmple?

batut

Clipe terifiante pentru un tânăr de 21 de ani! 

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Conform sursei citate anterior, după ce l-ar fi bătut și sechestrat, cei doi agresori i-ar fi furat tânărului două telefoane, dar și cheile de la un autoturism.

„În fapt, la data de 08 aprilie a.c., în timp ce se afla în curtea unui imobil din comuna Chiajna, bărbatul de 41 de ani ar fi lovit în repetate rânduri persoana vătămată, respectiv un bărbat de 21 de ani, cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un obiect contendent (bâtă), pus la dispoziţie de către bărbatul de 30 de ani, iar ulterior, cei 2 bărbaţi au introdus victima

cu forţa, în imobilului situat la adresa respectivă, împrejurare în care bărbatul de 41 de ani ar fi continuat să agreseze fizic persoana vătămată, prin lovire, iar bărbatul de 30 de ani s-ar fi poziţionat în dreptul uşii locuinţei, pentru a impiedica o eventuală încercare a persoanei vătămate de a scăpa din imobil. Persoana vătămată ar fi fost pusă în imposibilitatea de a se mişca şi acţiona conform voinţei sale, context în care cei 2 bărbaţi ar fi deposedat-o de cheia autoturismului şi de cele două telefoane mobile deţinute”,
se arată în comunicatul transmis IPJ Ilfov.

Citește și: VIDEO- Fulgy află dacă va merge la dezintoxicare. Acesta are un nou termen în cazul de tâlhărie de acum trei ani

politist

Clipe terifiante pentru un tânăr de 21 de ani!

[Sursa foto: istockphotos]

Cei doi agresori ar urma să fie prezentaţi procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri privind măsurile preventive.

Aceștia sunt suspectați de săvârșirea mai multor infracţiuni, precum lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi tâlhărie calificată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si