Cu detalii despre acest subiect vine Claudia Costandiș, reporter Kanal D.

Clotilde Armand, urmărită penal

„Clotilde Armand a fost pusă sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru că și-ar fi folosit funcția pentru a obține foloase pentru sine sau alte persoane. Mai exact, în anul 2022, primarul Sectorului 1 s-ar fi numit singură în funcția de manager al unui proiect anticorupție.

Potrivit celor de la Agenția Națională pentru Integritate, această numire în funcție nu cadrează cu funcția pe care o deținea ea în realitate în acel moment, adică cea de primar și că ar fi un conflict de interese. Ba mai mult, în acea perioadă în care a fost manager al proiectului ar fi primit anumite indemnizații pe care nu ar fi avut drept să le primească, de care nu ar fi trebuit să beneficieze. În total vorbim de aproximativ 18 mii de lei, obținuți în patru luni în anul 2022. Vorbim în luna mai de aproximativ 3.600 de lei, în luna iunie de aproximativ 5.600 și în luna iulie, iarăși, de o nouă indemnizație care nu i se cuvenea.

De asemenea, Clotilde Armand a fost chemată în această dimineață la audieri. Acolo ea a susținut că este nevinovată și că totul ar fi doar o răzbunare a fostului primar Dan Tudorache.

Ba mai mult, a spus că va contesta în instanță raportul întocmit de Agenția Națională pentru Integritate, raport de la care a pornit și ancheta procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Dacă va fi găsită vinovată, Clotilde Armand riscă până la cinci ani de închisoare cu executare și de asemenea, automat, își pierde și funcția de primar”, a transmis Claudia Costandiș, reporter Kanal D.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si