„Se spune că florile ne aduc o stare de bine și de fericire. De asta au parte si cei care ajung in aceste zile la Cluj Napoca, orașul este plin de lalele. Anul acesta autoritățile au triplat numărul bulbilor plantați in cartierele din oraș, iar acum, in perioada de înflorire, imaginile pe care le oferă sunt de-a dreptul spectaculoase ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cluj-Napoca, orașul lalelelor

Lalelele sunt noua atracție turistica a Clujului! Florile colorate si parfumate înfrumusețează principalele zone din oraș, iar vizitatorii se opresc să le admire.  

In Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca lalelele sunt vedetele. Iar cei care ajung aici abia așteaptă să le fotografieze.

Citește și: VIDEO- Anca Ciota, o mămică împlinită. „Tot timpul ne-am gândit că ar fi foarte frumos pentru el sa aibă partener de joacă”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Peste 700.000 de bulbi de lalele au fost plantați în toamna anului trecut în principalele zone turistice din oraș, iar de anul acesta florile colorate au ajuns și în cartierele Clujului”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Astfel, nu doar cei care ajung în zona centrală se pot bucura de frumusețea acestor flori de primăvară.

Pe lângă lalele, primăria a cumpărat și alte flori de sezon care pot fi văzute în aceasta perioada în oraș. Frumoasele flori mai rămân deschise câteva zile, timp în care oamenii se pot bucura de gingășia și de parfumul lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: