„Conform regulamentului local, se merge pe principiul primul venit, primul servit, așa că bătaia pe locurile de parcare este mare în capitala Ardealului, mai ales că sunt foarte multe mașini”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cu noaptea-n cap la primărie pentru locurile de parcare

Sute de oameni au așteptat la coadă deschiderea ghișeelor, la Primăria Cluj-Napoca, în prima zi lucrătoare din noul an.

Unii au venit încă de aseară să se asigure că anul acesta vor avea un loc de parcare lângă locuință.

„- La ce oră ați venit?

- La ora 8.

- 8 aseară?

- Da.

- Și cum ați rezistat toată noaptea?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

- Cu greu. Asta e situația. Am înțeles că primul venit este primul servit”, a spus un clujean.

Oamenii au așteptat chiar și câteva ore până să depună cererile pentru parcare.

„Trebuia să nu dorm deloc noaptea asta, să vin să fiu primul. E al patrulea an când depun și sper ca anul ăsta să primesc”, a spus alt localnic.

Citește și: VIDEO- Distracția de după Anul Nou a continuat în cluburile din Capitală. Petrecăreții s-au distrat pe cinste

„După cum știți, la Cluj există mult mai multe mașini decât locuri de parcare și, conform regulamentului, locurile noi, cei care primesc pentru prima dată un astfel de loc de parcare, e foarte importantă solicitarea care se ia în ordinea primului venit, primul servit. Se ia în ordinea regulamentului, asta face că în fiecare an avem un flux foarte mare cu solicitări de prime locuri de parcări”, a transmis Oana Buzatu, reprezentant al Primăriei Cluj-Napoca.

Cererile pentru parcare la Cluj-Napoca se pot depune și online, cu toate acestea multe persoane aleg să vina fizic la sediul primăriei pentru a se asigura că documentele lor au fost înregistrate. Acest bărbat a reușit să își depună cererea online în timp ce aștepta la coadă.

„Am încercat pentru prima dată site-ul, am deschis la ora 8, am depus, totul a fost în regulă. Foarte rapid, trei câmpuri de completat și mergem acasă”, a spus bărbatul.

Sute de cereri au fost înregistrate pe site-ul primăriei încă de la primele ore ale zilei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si