„Este metropola în care termenul „scump" pare să fie la el acasă. De la mâncare și până la chirii, totul are costuri ridicate în Cluj. Nu este de mirare că până și micile escapade de 2-3 zile în inima Transilvanei ajung să coste cât un sejur în Grecia. Am aruncat o privire la unele dintre cele mai exclusiviste cazări pentru turiști și iată ce am descoperit”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Clujul, scump din toate privințele

De la muzee și până la cluburi sau restaurante, orașul Cluj oferă nenumărate puncte de atracție pentru turiști. Iar după o noapte de distracție, o porție de odihnă într-o cameră luxoasă este tot ce și-ar putea dori cineva. Așa că unitățile de cazare se conformează și încearcă să vină cu oferte exclusiviste pentru clienții pretențioși.
„Avem o zonă de SPA, jacuzzi, sală de sport și camerele care sunt high lux, totul este digitalizat din tabletă, plus de asta, avem și restaurantul de cinci stele care este în partea superioară, unde avem un roof-top de 360 de grade”, a explicat Raymond Ignat, directorul unui hotel.
Preparatele de lux nu pot fi servite decât în condiții identice: în spații în care mâncarea vine la pachet cu o priveliște uluitoare și ambient select.
„Cei care aleg să ia prânzul sau cina la acest restaurant pot avea parte de o adevărată experiență culinară. Unul dintre preparatele din meniu este acest somon tataki care vine servit cu un pahar de vin roșu”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.


„În zona de restaurant putem să găsim atât produse de fine dining, cât și preparate internaționale cum ar fi thomahawk, creveți tempura, steak de ton„, a adăugat Raymond Ignat.

Citește și: VIDEO- Ploieștenii, gata de cumpărături în urma deschiderii unui nou magazin

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nu vă gândiți că luxul se încheie odată cu masa. Dimpotrivă, abia începe. Căci un turist sătul este îndemnat la odihnă într-o cameră care să vină în completarea experienței culinare.
Cerințele actuale ale turiștilor îi îndeamnă pe afaceriștii din domeniul Horeca să țină pasul cu tehnologia și să ofere condiții de lux in, adaptate secolului XXI.
O singură noapte de cazare într-o astfel de locație luxoasă și digitalizată pornește de la 120 de euro pe noapte. Un calcul simplu ne arată că un minim de două nopți, la care se adaugă transport și mâncare, ajunge să scoată din buzunarele clienților aproximativ 500 de euro. Adică o sumă apropiată de prețul unui sejur pentru o persoană, în Grecia.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si