Coada de mașini s-a întins pe o distanță de peste 100 de metri. Se întâmpla marți seara, 8 martie, cu puțin timp înainte de ora 21, în municipiul Gherla. 

Șoferii au așteptat în medie și o oră să alimenteze

Coada imensă de mașini s-a format din cauză că cealaltă benzinărie din municipiu a suspendat activitatea de deservire în jurul orei 19. 

Totodată, locuitorii din Gherla spun că este posibil ca benzinăria respectivă să nu mai aibă combustibili pe stoc.

Personalul nu a oferit niciun fel de informație în momentul în care au redeschis stația. 

Citeste si: Vești proaste pentru șoferi. Prețul benzinei a depășit 8 lei pe litru

Prețul combustibilului crește considerabil

Este posibil ca zvonurile privind creșterea consistentă a prețurilor la carburanți să fie un motiv pentru care șoferii să se înghesuie să alimenteze. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La Gherla, motorina s-a vândut cu prețul de 7,40 lei/litru, în timp ce un litru de benzină a ajuns la 7,30 lei.

În județul Cluj există însă multe stații care afișau marți prețuri mai mari: 7,56 lei/litru pentru motorină și 7,49 lei/litru pentru benzină. 

Citeste si: ROBOR martie 2022 la 1M, 3M și 6M: Cu cât cresc ratele românilor

Prețurile cresc accelerat pe fondul situației tensionate dintre Rusia și Ucraina. Multe țări UE au întrerupt importul de țiței brut care provenea din Rusia, fapt ce a determinat aceste schimbări drastice pe piață. 

Localnicii spun că astfel de cozi s-ar putea forma și în zilele următoare, motivul fiind creșterea consistentă a prețurilor. 

Citeste si: EXCLUSIV! Rusia amenință că va opri livrarea de gaze în Europa! Aurelian Dochia, economist: „Va fi dureros pentru Europa!”

VIDEO: Coadă imensă la benzinărie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si