Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Coaliția a făcut front comun pentru alegeri. Cine ar putea fi candidatul pentru Primăria Capitalei?

Coaliția de guvernare a decis cine este candidatul comun care va intra în lupta pentru Primăria Capitalei. Iată despre cine este vorba.

Redactia Stirile Kanal D,

PSD și PNL au găsit leac pentru Primărie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Coaliția a făcut front comun pentru alegeri. Liderii celor două mari partide au ajuns la o decizie comună privind candidatul care va intra în lupta pentru Primăria Capitalei. Acesta este medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar. Deși numele lui a fost de la început în discuții, analiștii politici spun că nu e cea mai potrivită alegere pentru a-i înfrânge pe Nicușor Dan și Cristian Piedone”, a transmis Chistian Sabbagh.

Cătălin Cîrstoiu, ales în lupta pentru Primăria Capitalei

Coaliția de guvernare a luat decizia finală, candidatul comun care va intra în lupta pentru Primăria Capitalei este Cătălin Cîrstoiu. Acesta este managerul Spitalului Universitar și decan al Facultății de Medicină din București. În același timp, este finul fostului președinte Traian Băsescu și fiul fostului deputat de Argeș, Ion Cîrstoiu.
Liderii Coaliției își doresc să pună la punct și un program politic și administrativ, dar și să creeze și o echipă în spatele acestuia.

Citește și: Cine este candidatul unic al PSD-PNL pentru primăria Capitalei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dacă președintele liberalilor este ferm convins că nu mai trebuie demonstrată notorietatea candidatului ales, în partid lucrurile stau altfel.
Analiștii politici susțin că alegerea candidatului comun le-ar putea aduce probleme celor din coaliție în strategia pentru alegeri, mai ales că potrivit surselor, Cîrstoiu ar obține sub 20% din voturi.
Gabriela Firea și Sebastian Burduja au fost scoși din joc de cele două partide, mai ales după ce sondajele au arătat că majoritatea voturilor se îndreaptă către Cristian Piedone, surpriza acestor alegeri.


PSD și PNL vor participa împreună și la alegerile din sectoare. Până acum, au stabilit ca Robert Negoiță, Daniel Băluță și Ciprian Ciucu sa fie susținuți de ambele partide.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI