„Ploile continuă să persiste în aproape toată țara. Meteorologii au extins avertizarea de cod galben pentru mai multe zone, dar colega mea, Delia Săndulachi vine cu detalii”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Cod galben de ploi pentru 19 județe din România! Până când este valabil?

Cât va mai fi valabil codul galben?

Delia Săndulachi, reporter: Codul galben este valabil până în această seara la ora 23. Sunt vizate 26 de județe din Moldova, Transilvania, vestul Munteniei și al Olteniei. Va ploua, iar în unele zone cantitățile de apă vor ajunge și la 40-50 de litri pe metru pătrat. Vremea rea a făcut probleme încă de aseară în toate județele din Moldova. În Iași, de exemplu, pompierii au fost chemați să intervină după ce mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și au blocat drumurile. De asemenea, oamenii ale căror gospodării au fost inundate au cerut ajutorul pompierilor. Probleme au fost și pe drumurile naționale din cauza pietrișului, dar și a resturilor vegetale adus de ape. Cele mai grave probleme au fost în localitatea Războieni din județul Iași, dar și pe DN2 din Buzău.

S-a circulat greu pe aceste șosele și a fost nevoie de intervenția utilajelor pentru a curăța drumurile.

Citește și: VIDEO Vremea face ravagii în România! Șoselele au fost inundate din cauza ploilor torențiale. La ce să ne așteptăm azi?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si