„În timp ce în unele zone din țară sunt temperaturi de primăvară, meteorologii au emis un cod galben de vreme severă pentru mai multe județe. Unde vor fi ploi, lapoviță și ninsori ne spune colegul meu, Adrian Jătăreanu. Bună seara, Adi”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Vreme severă în mai multe județe din țară

„Bun găsit,
Vorbim despre un cod galben de viscol, valabil în special pentru zonele înalte.

Vântul va avea viteze de 60-80 km/h, iar pe creste, la altitudini de peste 1.700 m, rafalele vor depăși 90-100 km/h și vor viscoli zăpada. În același timp, este valabilă o alertă cod galben de precipitații moderate, atât în zonele de munte, cât și în zonele mai joase din județele Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Mureș. Acolo, va ploua și se vor acumula cantități de apă de peste 40 de litri/ mp. La altitudini mari, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Alerta este valabilă până vineri”, a transmis Adrian Jătăreanu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Avertizare ANM! Cod galben de ninsori și viscol în mai multe județe din țară

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si