Sunt coduri de vreme rea în mai multe județe ale țării. Viscolul și vântul vor pune stăpânire pe mai mult de jumătate din țară. Însă pentru mai multe informații, mergem acum la sediul ANM. Acolo se află colega mea, Tatiana Gavrilă. Bună ziua, Tatiana!,  a transmis Cristina Dorobanțu.

Coduri de vreme rea în weekend

"Vremea se răcește, așa cum spuneai și tu, în următoarele zile.

Însă mai multe despre vreme ne va spune directorul ANM, Florinela Georgescu. Să ne spuneți cum va arăta vremea în următoarele zile", a transmis Tatiana Gavrilă.

Vom avea o vreme ca de început de iarnă și nu doar din punct de vedere al temperaturilor, care urmează ca în zilele viitoare să nu mai depășească 7-8 grade, să pornească de la valori negative. În afară de temperaturi, deci vorbim și de fenomene ca de început de iarnă pentru că treptat, precipitațiile care, începând din  această seară, vor cuprinde aproape jumătatea de sud a teritoriului și vor fi sub formă de ploaie în noaptea care urmează. Și mâine, de mâine seară, se vor transforma treptat în lapoviță și ninsori. Vor fi și cantități mai importante de apă, acumulate în tot acest interval, cantități care, izolat, pot depăși 40-50 de litri pe metru pătrat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Top 3 atracții aproape de România. Ungaria este alegerea potrivită pentru o escapadă de weekend

Vremea cea mai severă o așteptăm de mâine seară și până duminică dimineață. Pe partea de sud est a teritoriului este zona care este avertizată în cod portocaliu, în acel interval și mă refer la județele Vrancea, Galați, Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași, Tulcea și Constanța, unde ninsorile vor fi însoțite și de intensificări puternice ale vântului, intensificări care pot depăși 70-80 de kilometri pe oră și atunci va fi viscol, vânt și ninsoare.

Va fi și în celelalte zone care sunt avertizate cu cod galben, dar fenomenele sigur vor fi la intensitate mai scăzută, a declarat Florinela Georgescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si