„Codurile de vreme rea au adus ninsori la munte. Dintr-odată, peisajul de toamnă s-a transformat într-unul de iarnă. A nins pe Transfăgărășan, pe Transalpina, în Munții Bucegi, pe Vârful Omu, precum și în alte zone montane. Mergem și noi în Poiana Brașov. Acolo ninsoarea și-a făcut apariția pe masivul Postăvarul. Colegul meu, Adrian Jătăreanu, ni se alătură cu detalii”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Super-furtuna din România, în imagini. Primele ravagii ale fenomenului meteo extrem

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: 9 mașini pe care un mecanic auto spune că nu le-ar cumpăra niciodată: ”Costul reparațiilor este mult mai mare”- wowbiz.ro

Masivul Postăvarul arată ca după o ninsoare din timpul iernii. În acest moment temperatura este sub zero grade.

Șoferii sunt sfătuiți să își echipeze mașina cu anvelope de iarnă pentru a preveni accidente. A nins în mai multe localități, iar zăpada deja s-a așezat.

Citește și: Cod portocaliu de inundații în 6 județe! Până când e valabil avertismentul hidrologilor

Totuși, meteorologii spun că această situație este doar un episod și că va mai dura un timp până când iarna adevărată se va instala în România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si