Altii, in schimb, spun ca ingredientele sunt mai ieftine decat produsul din patiserii. Daca in magazine cel mai ieftin cozonac traditional costa 25 de lei, gospodinele care il prepara acasa vor cheltui cu 5-10 lei mai putin.

Citeste si: Romanii cauta sa aiba un stil de viata cat mai sanatos. Asa se explica faptul ca 9 din 10 persoane consuma saptamanal bauturi bio din plante.

In aceasta cofetarie din Craiova angajatii nu mai fac fata comenzilor. Peste 1000 de clienti s-au inscris pe listele de asteptare pentru cozonacii de Paste, inca de acum 3 saptamani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei mai multi clienti prefera cozonacul traditional. Preturile la cozonacii proaspeti, cumparati direct din cofetarii variaza intre 25 si 30 lei.

Alte gospodine, in schimb, prefera sa cumpere ingrediente bio din piete sau direct de la producatori, pentru ca gustul este mai bun, iar pretul final este mai avantajos.

Citeste si: Desi se apropie Pastele, proprietarii fermelor de pasari se tem ca vor ramane cu ouale nevandute!

Gabriela a cumparat 11 ingrediente pentru 3 cozonaci cu nuca si cu rahat, pe care ii va prepara de Paste.

Femeia a cautat ingrediente bio, asa ca a luat laptele si ouale direct de la producator, cu preturi ceva mai scumpe.

In total, ingredientele pentru 3 cozonaci au costat-o 60 de lei. Asta inseamna 20 de lei pentru un cozonac preparat acasa.

Citeste si: Un copil mort a înviat după 24 de ore. Doctorul l-a ascultat pe Sfântul Arsenie, care i-a spus ce să facă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si