Patru artiști și-au unit forțele într-un videoclip de senzație, pentru o piesă care face deja furori în mediul online. Baboiash, soții Sicoe și Anuța Motofelea îi încântă pe fanii lor cu un hit destinat femeilor. Cum s-au desfășurat filmările uneia dintre cele mai asacultate melodii ale acestei perioade, va arătăm noi, chiar acum, a transmis Cristina Dorobanțu.

Colaborarea care a cucerit internetul

Cei 4 magnifici au cucerit deja internetul. Baboiash, Anuța Motofelea, Adina și Mihai Sicoe au scos pe piață o melodie cu și despre femei. Iar la filmările pentru clipul care a impresionat internauții s-au distrat de minune.

Baboiash- Această colaborare i se datorează Adinei, ea a fost protagonista, a zis vreau să facem o piesă Baboiash iar ideea a fost a mea, Mihai a făcut partea de orchestrație, Anuța ne-a făcut cunoștință, deci fiecare avem câte un aport.

Baboiash- Cei de la Tik Tok ne-au aratat că în câteva ore am făcut un milion, deja toată lumea o cânta și cred că e ceea ce trebuie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Shakira, concert incendiar în Times Square. Din public, aceasta ar fi fost susținută de noul iubit

Filmat într-un resort de lux din apopierea orașului Craiova, videoclipul a fost un motiv în plus pentru ca cei 4 artiști să mai petreacă puțin timp împreună și, de ce nu, să se mai și relaxeze.

Anuța Motofelea, artistă- Este o plăcere pentru mine să mă întâlnesc cu ei de fiecare dată, ne distrăm, nici nu se pune problema de emoții, ne distrăm maxim la filmări și când ne întâlnim de fiecare

dată.

Adina Popovici Sicoe, artistă- Ne-am dorit foarte mult să facem o piesă împreună, cu Anuța suntem prieteni, cu Baboiash ne-am împrietenit acum, el a făcut mai multe hituri și suntem convinși că și această melodie va fi un hit.

Pentru că piesă și videoclipul au fost atât de bine primite de public, cei patru se gândesc serios să realizeze și alte colaborări în această formulă, în viitorul apropiat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: