„Mai mulți artiști din zona Bihorului și-au unit vocea și talentul într-o colaborare unică în țară: Colindătorii Bihorului, un grup alcătuit din 10 cântăreți, cei mai cunoscuți și îndrăgiții din regiune. Până acum, melodiile lor au ajuns la public doar din mediul online, dar anul acesta tradiția s-a schimbat: cei 10 au susținut un concert de amploare pentru fanii lor, în Bihor, și au pregătit chiar și un colind în colaborare cu Georgiana Lobonț”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Colindătorii Bihorului, magie de sărbători

După ce ani de zile și-au încântat fanii doar din online, cei 10 au urcat pentru prima dată pe scenă, în concert. Fiecare dintre ei este solist îndrăgit și iubit de public, dar este pentru prima dată când concertează cu toții, în această formulă.

Îmbrăcați în costume populare, cei 10 artiști au s-au lăsat cuprinși de emoții pe toată durata concertului. Nici chiar frigul de afară nu a reușit să diminueze căldura cu care au fost primiți de public.

Citește și: VIDEO- Brondoșii, datină păstrată de sute de ani. Tinerii au ieșit costumați și mascați pentru a alunga spiritele rele

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Grupul Colindătorii Bihorului a lansat mai multe colinde în această formulă de 10 artiști și a strâns zeci de milioane de vizualizări pe internet. Ideea acestui grup aparține artistului Cipri Popescu, care, de altfel a pus la cale și o colaborare inedită în prag de sărbători: anul acesta, Colindătorii Bihorului au filmat clipul unui colind emoționant, împreună cu Georgiana Lobonț. De altfel, mâine, Colindătorii Banatului urmează să urce pe scena Sălii Palatului din București, drept invitați în concertul artistei.

Pentru anul ce urmează, cei 10 își doresc să extindă proiectul și să organizeze mai multe concerte în țară, pentru publicul care îi iubește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si