Bun găsit, dragii mei. Astăzi mergem în vizită la dna. Monica Tatoiu, care are casa plină de viețuitoare. Femeia de afaceri are grijă de câini, pisici, păsări, pești, broaște țestoase și o igoană. Gata, nu vă mai dezvălui nimic, ci vă las să descoperiți totul. Urmați-mă!

"- Este o zi însorită și o plăcere ca de fiecare dată să ne întâlnim. Sunteți superbă!

- Munca cu pământul este minunată, dar dacă nu iubești pământul și iubești numai sticla, nu o să fii un grădinar bun niciodată.

Nu vă pot spune ce am pățit cu ăsta, nu găsesc... și atunci io, cu Doina cu Tatoiu, cu cine mai găsim și nici să tundă de iarba nu găsești, decât la niște prețuri, de zici că i-ai luat de la Luvru.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ăsta este un fel de conifer sub care se ascund pisicile care atacă cu guștiucii. Deci cumva aici am pus glicina, acum doi ani. A făcut așa, au niște flori, atât anul ăsta, a făcut atâta. Ăsta e lantana, pe care vi-l recomand. Lantana este excelentă și este plantă perenă, alungă țânțarii.

Acolo doarme Ahile, broscoiul de pământ.Și lor le e cald, mă și lor le e cald.

Sunt vreo nouă. Știi ce am pățit, la un moment dat, că se blochează fântâna din cauza frunzelor moartea, le-am scos, le-am băgat în cadă să le curăț că trebe, miroase. Animalele sunt foarte frumoase, dar grijă, când scormonești în litieră, dacă ai o problemă cu ficatul...

Iubita frumoasa lui mama, deșteaptă, arogantă

Cred că pe vremuri când nu erau oameni, astea erau ceva roial. Are o coadă, are coadă.

Știi, să vezi că coada ei asta, are, vezi că are două culori"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si