Christian Ciocan, în prezent director împuternicit al Unității de Politici Publice din MAI, ar fi încălcat legea prin 7 fapte, care au fost constatate de către patrula de ordine publică din cadrul Secției 4 Poliție, potrivit sindicatului poliţiştilor EUROPOL.

Citeste si: Evadat găsit dormind lângă sediul poliției

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conform sursei citate, Christian Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului.

Amendă de 6.000 lei și reținerea plăcuţei de înmatriculare 

Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6.000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reţinută plăcuţa cu numărul de înmatriculare şi i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

Polițiștii din sindicatul Europol au publicat un filmuleț cu schimbul de replici care a avut loc în secția 4 Poliție din Capitală, între comisarul-șef Ciocan și agenții care l-au amendat.

"Atitudinea și comportamentul manifestat de Ciocan au fost scandaloase, mai ales pentru poziția pe care o ocupă, recurgând la amenințări și intimidări la adresa agenților, și chiar i-a jignit afirmând că nu cunosc legea", spune cei de la Europol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si