„Zăpadă din belșug si multă distracție- de asta au avut parte toți împătimiții sporturilor de iarnă care au ales să își petreacă o zi la munte. Iar când vine vorba despre cele mai apreciate pârtii ale anului, cea de la Satu Mare câștigă detașat: are prețuri mici și lume puțină”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Pârtie cu prețuri mici și lume puțină la Satu Mare

„Cea mai bună pârtie și Satu Mare și pot să zic și Baia Mare”, a spus un schior.
După 30 de ani lucrări, pârtia din județul Satu Mare apare oficial pe harta destinațiilor de weekend. La nici o lună de la inaugurare, Luna Ses este vizitată de împătimiți ai sporturilor de iarnă din toate colțurile țării.

Citește și: VIDEO- România a traversat cea mai geroasă noapte din acest an! Locul în care a fost la fel de frig ca în Siberia: -22 de grade Celsius

Schiorii s-au bucurat de zăpadă din belșug și temperaturi perfecte care nu au scăzut mai mult de 0 grade Celsius la cota 1.206.
Un alt atuu al comorii neștiute din Satu Mare este că schiorii nu sunt nevoiți să stea la cozi interminabile.
„Nu este multă lume astăzi... e ok”, a spun alt turist.„Stratul de zăpadă este de  70 de cm. Extraordinar de schiat”, a spus Anton Aurelian Lucian, administratorul pârtiei.


Prețul unui skipass pornește de la 60 de lei pentru trei ore, 80 lei pentru cinci ore și 135 de lei pentru o zi. Un abonament de șapte zile costă 575 de lei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Față de restul pârtiilor este ok, nu e scump!”, a spus alt turist.

Pârtia beneficiază de un telescaun modern având o capacitate de transport de 800 de persoane pe oră, iluminare nocturnă şi un sistem avansat de pregătire a zăpezii artificiale. Întregul proiect a ajuns în total la valoarea de peste 71 de milioane de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si