Imaginile zilei vin din Florida, acolo unde Moș Crăciun a dat sania pe... placa de surf! Sute de persoane costumate în celebrul personaj au umplut plajele și s-au luat la întrecere pe apă pentru o cauză nobilă, a transmis Cristina Dorobanțu.

Competiție caritabilă de surf, în Florida

Așa au arătat plajele din Florida în Ajunul Crăciunului. Sute de persoane, costumate în roșu și alb, au lăsat totul deoparte și au venit să vadă competiția anuală de Moși Crăciun pe placa de surf.

Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. Cei care au vrut să participe, au trebuit însă să înfrunte apa rece a oceanului.

"Venim acasă de Crăciun și asta facem. În fiecare an, asta este tradiția", a spus un participant.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"A fost super! A fost puțin frig, dar a meritat fiecare secundă. Aș repeta experiența oricând. M-am simțit foarte bine. Acesta este al nouălea an când particip, deci sunt un mare fan al competiției", a spus un participant.

"Am o fiică care în luna ianuarie va împlini nouă ani. Vin aici încă de pe vremea când eram însărcinată. Susținem acțiunile caritabile, facem lucruri bune pentru comunitate, dar este și una dintre cele mai bune petreceri din zonă", a spus un participant.

Evenimentul inedit are loc în fiecare an, încă din 2009.

Citește și: VIDEO- Moș Crăciun, cascador la malul mării. Acrobațiile Moșului i-a suprins pe spectatori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si