"Momente amuzante, personaje carismatice și o poveste de actualitate! Așa poate fi descrisă, în câteva cuvinte, cea mai nouă producție cinematografică românească, "Complotul Bonelor", lansată în țara noastră. Premiera absolută este, însă, jocul actoricesc al Aneimaria Prodan, care își face, astfel, debutul în cinematografie", a transmis Cristina Dorobanțu.

"Complotul bonelor", debutul Anamariei Prodan în cinematografie

Doi adulți trecuți de prima tinerețe, o dragoste încâlcită, multe bone și nenumărate piedici în calea fericirii.

Altfel spus, o aventură explozivă care va ține spectatorii cu sufletul la gură, dar în hohote de ras. "Complotul Bonelor" este un film care tratează teme de actualitate, într-o formă amuzantă și degajată.

Rolurile principale în această nouă producție cinematografică aparțin actorului Cristian Iacob și Anei Maria Prodan. De altfel, pentru femeia de afaceri personajul Valentina, care reprezintă și debutul ei în cinematografie, pare să se potrivească mănușă.

"E cumva rolul Anamariei Prodan, Valentinei. Tot o femeie puternică, o femeie care a trecut prin foarte multe, o femeie care trăiește frumos și își găsește liniștea", a spus Anamaria Prodan.

Pentru Anamaria Prodan, rolul din Complotul Bonelor a venit total pe neașteptate, prin intermediul unui bun prieten care îl cunoaște pe regizor și care are, la rându-i, un rol în această producție.

Pelicula marchează, însă, și un alt debut cinematografic, cel al unei foste prezentatoare de televiziune, recunoscută pentru parodiile pe care le interpretează.


"Complotul Bonelor" va putea fi vizionat în cinematografe odată cu începutul lunii februarie.

Citește și: VIDEO- Cerul Germaniei, luminat de o minge de foc. Un asteroid a fost observat îndreptându-se spre Pământ

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: