Forțele Navale Române au organizat joi, 11 mai, cea de-a XIII-a ediție a Galei „Omul Anului în Forțele Navale”. Ceremonia a avut loc la Sala de Festivități a Forțelor Navale din Constanța.

În prezența ministrului apărării naționale, Angel Tîlvăr, șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, comandanților de mari unități și unități și a unor distinși oaspeți, au fost felicitați și recompensați membri ai marii familii a Marinei Militare Române care s-au remarcat pe parcursul anului 2022 prin performanțele obținute în misiunile pe care le-au executat, precum și personalități civile care au contribuit la

promovarea imaginii Forțelor Navale Române.

Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member- Dogan Media International, a fost distins cu un premiu special în cadrul ceremoniei, la secțiunea ”Alături de Forțele Navale”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Concursul „Omul Anului în Forțele Navale” s-a desfășurat și anul acesta pe cinci secțiuni

Concursul „Omul Anului în Forțele Navale” s-a desfășurat și anul acesta pe cinci secțiuni

„Alături de Forțele Navale” în anul 2022

Concursul „Omul Anului în Forțele Navale” s-a desfășurat și anul acesta pe cinci secțiuni: „Ofițerul Anului 2022 în Forțele Navale”, „Maistrul Militar al Anului 2022 în Forțele Navale”, „Soldatul Profesionist al Anului 2022 în Forțele Navale”, „Salariatul Civil al Anului 2022 în Forțele Navale” și secțiunea „Alături de Forțele Navale” dedicată personalităților din societatea civilă.

La ediția de anul acesta a concursului au fost înscriși peste 150 de finaliști din unitățile Forțelor Navale Române.

Citește și: Festivitatea de premiere a Concursului „Omul Anului în Forțele Navale” – ediția a XIII-a

„Alături de Forțele Navale” în anul 2022

„Alături de Forțele Navale” în anul 2022

Dintre colaboratorii care au fost „Alături de Forțele Navale” în anul 2022, s-au remarcat: doamna Profesor Ilona-Cornelia RIZEA, Inspector Școlar General ISJ Prahova, domnul Alexandru PANĂ, strănepot al comandorului Alexandru Cătuneanu, domnul Romeo STAVĂR-VERGEA, Director General CMA SHIPS România, domnul

Sergiu SEBEȘI, Președinte Asociația CSR NEST, domnul Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member, Dogan Media International.

Citește și: Ugur Yesil, premiat pentru inovație în media, la Gala Capital

Au mai fost acordate embleme de onoare și embleme de merit unor colaboratori importanți ai Forțelor Navale Române, care, prin implicare și dedicare, susțin activitățile desfășurate de Forțele Navale Române, în plan național și internațional.

Unde va putea fi urmărită ceremonia

Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului „Omul Anului în Forțele Navale” a fost organizată și de această dată în colaborare cu Societatea Română de Televiziune, evenimentul urmând a fi transmis integral pe postul TVR 1, sâmbătă, 20 mai 2023, ora 15.30.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si