Gheorghe Emanuel Richard, ucigașul interlopului Emi Pian, a fost condamnat definitiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor, prev. de art. 188 alin. 1 din Codul penal cu aplicarea art. 396 alin. 10 din Cod Procedură penală, informează Antena 3 CNN.

Câți ani va sta în închisoare interlopul?

Așadar, acesta va trebui să stea după gratii timp de 10 ani.

De asemenea, frații lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, au fost condamnați pentru tentativă la omor față de Gheorghe Emanuel Richard. 

Închisoare ucigaș Emi Pian

Imagine cu ucigașul lui Emi Pian.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Detalii șocante despre unul dintre presupușii criminali ai bărbatului ucis în Parcul Crângași. Cine este tânărul poreclit "Beleaua"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Vasile Duduianu a primit o pedeapsă de 3 ani și 2 luni de închisoare, iar Laurențiu Duduianu a primit 3 ani și 3 luni de închisoare, mai scrie sursa citată mai sus. Ei l-ar fi atacat pe Richard din răzbunare cu o coadă de topor, un cuțit și un baston telescopic.

Cum a murit Emi Pian?

Incidentul teribil a avut loc pe data de 4 august 2020, atunci când Richard Emanuel Gheorghe l-a ucis pe interlop în timpul unei partide de barbut, prin înjunghiere, conform Libertatea. Totul a avut loc

într-o locuința din cartierul Giuleşti.
Potrivit instanței, frații și vărul lui Emi Pian trebuie să-i plătească lui Richard Emanuel Gheorghe daune morale de 150.000 de lei, iar acesta din urmă are de achitat daune de peste 300.000 de euro către familia lui Emi Pian.

Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, și ucigașul său ar mai fi avut și în trecut astfel de conflicte din cauza banilor, ei împrumutând sume consistente cu camătă la jocurile de noroc.

Închisoare ucigaș Emi Pian

Imagine cu ucigașul lui Emi Pian.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Alertă în România! Principalul suspect din dosarul avocatei care se droga cot la cot cu interlopii a dispărut

Scandalul a continuat și la înmormântarea lui Emi Pian, care s-a desfășurat în timpul pandemiei de COVID-19. Șeful Poliției Române de la acea vreme, Liviu Vasilescu, l-a rugat pe Elvis Pian să-și înmormânteze fratele în condiții potrivite, altfel ar fi fost încălcate regulile pandemice impuse de autorități.

Lucrurile nu au stat așa, fiind depășit inclusiv termenul în care trupul neînsuflețit al interlopului putea rămâne în casă. Mai bine de trei zile a stat neînhumat Emi Pian, fiind încălcate toate regulile sanitare impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID.

După ce în mediul online au apărut mai multe imagini de la înmormântare, Liviu Vasilescu și-a fi dat demisia, mai scrie sursa de mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si