Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Conflict în supermarket, în Sighetu Marmației. Cum s-a produs evenimentul din interiorul magazinului

Un incident a avut loc aseară, în Sighetu Marmației. Mai exact, mai multe persoane au pornit un conflict chiar în interiorul unui magazin.

Redactia Stirile Kanal D,

Bătaie la supermarket [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

S-au bătut la supermarket. S-a întâmplat aseară în Sighetu Marmației, când mai multe persoane s-au luat la harță în interiorul magazinului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La un moment dat, unul dintre protagoniști a scos un topor. Din fericire nu a reușit să-l folosească, pentru că ceilalți bărbați au sărit pe el și l-au deposedat de armă, după care l-au lovit,  l-au lăsat la intrarea în magazin și au fugit. La fața locului au ajuns Poliția și un echipaj SMURD, care l-a transportat pe bărbatul lovit la spital. Autoritățile încearcă acum să-i identifice și pe ceilalți indivizi care au participat la bătaie, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI