Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Conflict în trafic cu faimosul Bassam

Faimosul hair-stilist al vedetelor, Bassam ar fi aruncat cu o sticlă în mașina unei șoferițe și ar fi jignit-o. Scenele au fost filmate de o femeie în trafic la semafor. Cu toate acestea, Bassam susține că e nevinovat.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele halucinante au avut loc în traficul din Capitală, personajul recalcitrant este nimeni altul decât faimosul hair-stilist Bassam.

După ce acesta aruncă o sticlă de energizant în mașina șoferiței, de lângă el, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta coboară și încearcă să deschidă portiera femeii.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Norocul ei a fost faptul că automobilul era încuiat.

Înjurăturile au fost însoțite de semne obscene adresate șoferiței. Conflictul ar fi pornit de la o neînțelegere pe tema acordării de prioritate în trafic.

După ce imaginile au fost urcate în mediul online de Lucian Mândruță și au stârnit reacții virulente din partea internauților, poliția s a sesizat din oficiu în acest caz.

Ulterior s a stabilit că șoferița a depus și o plângere pentru faptul că i-au fost adresate injurii în trafic.

Bassam se apără și susține că totul i-ar fi fost înscenat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI