Așa arată zilnic capitala contrastelor- pe de o parte, oameni sărmani care dorm pe bancă sub cerul liber, își cumpără doar un covrig din banii primiți de la trecători, iar cei cu loc de muncă înfruntă căldura în tramvaie cât e ziua de lungă. 

Politicienii trăiesc mai mult decât oamenii de rând

Pe de altă parte sunt românii cu bani, în mașini de lux, care au alte griji pământești.

Între cei cu bani sunt, evident, politicienii, care trăiesc mai mult decât oamenii simpli, arată studiile cercetătorilor britanici.

"Nu mi se pare normal, că noi oamenii de rând și noi muncim tot 8 ore sau 16 ore și nu avem același nivel de trai ca ei și bineînțeles asta e."

Citeste si: Horoscop săptămânal 4 iulie 2022- 10 iulie 2022. O săptămâna de vis pentru trei zodii. Nimic nu le va sta în cale!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Domnul Vasile e unul dintre românii care se chinuie să supraviețuiască sărăciei.

E singurul care muncește din familie și se plimbă printre bolizii de lux, încercând să-i convingă pe șoferi să-i cumpere machetele. Cu toate acestea, nu e supărat pe guvernanți.

Citeste si: Când se afişează rezultatele la Admitere Liceu 2022?

"Vi se pare normală această discrepanță între noi oamenii de rând și ei? Mi se pare că da, pentru faptul că ei au învățat, și-au sacrificat timpul la vremea potrivită și acum culeg roadele."

Care este speranța de viață în România

De ce trăiesc politicienii mai bine? Explicația cercetătorilor e simplă- au bani să se ducă la cei mai buni medici și să mănânce lucruri de calitate. Să facă sport și să aibă parte de confort.

Citeste si: Horoscop 6 iulie 2022. Câștiguri mari pentru două zodii. O zi plină de surprize

Speranța de viață în România este de 74 de ani, arată studiul publicat în Jurnalul European de Epidemiologie, însă politicienii trăiesc, în medie, cu 7 ani mai mult.

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 5 iulie 2022. Ce se întâmplă cu euro la casele de schimb valutar?

Și chiar mai bine de atât, dacă ar fi să ne uitâm la cei mai vârstnici politicieni ai noștri- Ion Iliescu are 92 de ani, Gavril Dejeu, 89 de ani, iar Leon Dănilă, 88 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si