Consiliul Suprem de Apărare al Țării se întrunește astăzi, în prima ședință din acest an. Care sunt subiectele de pe ordinea de zi, știe colega mea, Diana Buzea, a transmis Cristina Dorobanțu.

Consiliul Suprem de Apărare al Țării, prima ședință din acest an

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Țării se reunesc astăzi la ora 13:00 sub conducerea președintelui Klaus Iohannis, în prima ședință din acest an.

Securitatea la nivelul Mării Negre, dar și programul de înzestrare al armatei reprezintă teme esențiale pe ordinea de zi. Practic, se va discuta despre ce implicații există pentru țara noastră în contextul războiului de la granița vecină, dar și care sunt progresele făcute în domeniul apărării de până acum. Se va discuta în această ședință și despre securitatea cibernetică, pentru că va fi prezentat un raport în acest sens, asta în contextul în care știm că în ultima perioadă au fost mai multe atacuri cibernetice la mai multe spitale din țară, iar acum Guvernul lucrează cu un program european pentru a stabili o legislație în acest sens, a transmis Diana Buzea, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Președintele CNAS îl contrazice pe Marcel Ciolacu cu privire la impozitarea concediilor medicale: "Populația este bolnavă"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si