Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Consiliul Suprem de Apărare al Țării, prima ședință din acest an. Ce se află pe ordinea de zi?

Astăzi are loc prima ședință a Consiliului Suprem de Apărare al Țării. Ce subiecte se află peordinea de zi?

Redactia Stirile Kanal D,

CSAT, prima ședință din acest an [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Consiliul Suprem de Apărare al Țării se întrunește astăzi, în prima ședință din acest an. Care sunt subiectele de pe ordinea de zi, știe colega mea, Diana Buzea, a transmis Cristina Dorobanțu.

Consiliul Suprem de Apărare al Țării, prima ședință din acest an

Membrii Consiliului Suprem de Apărare a Țării se reunesc astăzi la ora 13:00 sub conducerea președintelui Klaus Iohannis, în prima ședință din acest an. Securitatea la nivelul Mării Negre, dar și programul de înzestrare al armatei reprezintă teme esențiale pe ordinea de zi. Practic, se va discuta despre ce implicații există pentru țara noastră în contextul războiului de la granița vecină, dar și care sunt progresele făcute în domeniul apărării de până acum.

Se va discuta în această ședință și despre securitatea cibernetică, pentru că va fi prezentat un raport în acest sens, asta în contextul în care știm că în ultima perioadă au fost mai multe atacuri cibernetice la mai multe spitale din țară, iar acum Guvernul lucrează cu un program european pentru a stabili o legislație în acest sens, a transmis Diana Buzea, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Președintele CNAS îl contrazice pe Marcel Ciolacu cu privire la impozitarea concediilor medicale: "Populația este bolnavă"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI