„Un chirurg estetician a fost plasat sub control judiciar după ce trei paciente operate s-ar fi ales cu prejudicii estetice permanente și complicații medicale. Intervențiile ar fi avut loc în București și Constanța între 2021 și 2023. Colega mea, Raluca Sevastru, este în direct. Bun găsit. Ce spun procurorii?”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Chirurg estetician, plasat sub control judiciar după ce ar fi desfigurat 3 paciente

„Pe 25 ianuarie, medicul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de trei infracțiuni de vătămare corporală din culpă. Măsura procurorilor a fost contestată, astăzi, la judecătoria Constanța. Judecătorii au respins însă cererea înaintată de medic, așa că acesta rămâne sub control judiciar.
Operațiile cu probleme au fost efectuate între 2021 și 2023 la clinici din București și Constanța. Vorbim de intervenții estetice în urma cărora, spun procurorii, pacientele s-ar fi ales cu mai multe complicații medicale și prejudicii estetice grave și permanente. Avocatul unei victime vorbește de sechele în zona sânilor care nu pot fi înlăturate în totalitate.

Citește și: Medic de chirurgie plastică din Constanța, anchetat, după ce ar fi mutilat mai multe paciente

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În urma perchezițiilor făcute, anchetatorii nu au găsit înscrisuri medicale legate de cele 3 persoane vătămate. În schimb, au ridicat 2 telefoane mobile ale doctorului. Am încercat să-l contactăm pe medicul estetician implicat în acest dosar, însă n-am reușit. Nici avocata acestuia nu a dorit să comenteze public acuzațiile”, a transmis Raluca Sevastru, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si