„Tânărul de 25 de ani, care și-a omorât prietenul după o ceartă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cei doi se cunoșteau din facultate, iar sâmbătă seara s-au întâlnit în apartamentul iubitei agresorului, din cartierul Aviației. Doar că până dimineața lucrurile au luat o altă întorsătură, iar în zorii zilei, băiatul a scos din bloc trupul neînsuflețit al prietenului. Vecinii cred că tinerii aveau probleme cu drogurile”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Autorul crimei din cartierul Aviației, arestat preventiv pentru 30 de zile

Crima din cartierul Aviației a uimit pe toată lumea. Cartierul liniștit, așa cum spun vecinii, a fost zguduit de un gest teribil duminică dimineața.
„S-a luat măsura arestului preventiv, din păcate este o situație care a dus la această arestare, la baza stă o tragedie”, a spus Marius Todean, avocat.
Totul s-a întâmplat în apartamentul iubitei agresorului. Aceasta a plecat sâmbătă seara în club, iar iubitul ei și-a chemat un prieten în vizită. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate și cred că tinerii ar fi consumat substanțe interzise.
De la discuții ca între tovarăși, lucrurile au degenerat. Au avut o ceartă aprinsă, iar tânărul, orbit de furie, și-a lovit prietenul până când acesta a rămas fără suflare.
„Din păcate vorbim despre două victime, ale drogurilor cred eu sau ale drogurilor și alcoolului, ca o combinație des întâlnită”, a explicat Dan Antonescu, criminolog.


Motivul discuțiilor pare banal la prima vedere, dar suficient încât să ducă la o ceartă de proporții.

Citește și: VIDEO- Apar noi detalii în cazul bătrânei care și-ar fi otrăvit familia cu mercur. Nepotul femeii acuză că aceasta ar practica ritualuri satanice/ „Vă omor, nu prindeți decembrie!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Administratorul blocului spune că apartamentul era al părinților fetei, iar până acum nu au fost semnalate probleme. Tânăra se mutase în bloc în urmă cu două luni.
„- Se trăgea din familie bună.
- Deci n-ați mai avut probleme până acum?
- Nu, pai oricum e casa părinților”, a spus administratorul blocului.
Agresorul a uimit prin gestul făcut după ce și-a ucis prietenul. Deși a fost ucis în apartament, tânărul a cărat pe scări de la etajul 3 trupul fără suflare al prietenului până afară, dincolo de intrarea în bloc. Nu s-a temut că va fi văzut de vecini, iar când a ajuns afară a sunat și la 112.
„Erau prieteni, colegi de facultate, nu-și găsea cuvintele, nu era într-o stare emoțională bună. A încercat să-l salveze ulterior, când l-a coborât pe scări, el a sunat la 112”, a mai adăugat Marius Todean, avocat.
Din păcate, nici medicii nu au mai reușit să îl salveze și au declarat decesul victimei.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si